reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Rano kuba znowu tak sie dusi ze az na wymioty. Ja wiem ze wywołanie gorsze tylko lekarźe sie boja ze jak ja chodze i chodze z rozwarciem ok 4 cm to moze dojść do zakazenia. Ja nigdy kroplowki na wywołanie nie miałam wystarczyło przebicie pęcherza i ruszyło samo

reklama
helołłł!!!

Kasia - dosiadam się z kawką:-)

Mama - Saturnie nasz forumowy, załapię się na okruszki sernika???:-D

Andziak - jeszcze masz trochę czasu...a masz jeszcze jakąś wizytę przed porodem???

Nullka - jak samopoczucie???

Madzia - dosiadaj się z kakao:-)

miłego dnia, na przekór deszczom, wiatrom i innym atrakcjom:cool2:

andziak póki pęcherz płodowy zachowany, to się zakażeniem nie martw, bo on chroni dzidziusia przed wynikaniem bakterii:tak:

Witam się. :-)
Nullka, dziękuję za odpowiedź. Ja wiem, że mój mąż 7 dni by nie wytrzymał. :-D Zresztą, ja też. Planować sobie płeć można a życie swoje. Niemniej, trzymam kciuki, żeby było, jak sobie wymarzyłaś. A nade wszystko, żeby dzidzia (lub dzidź) była zdrowa. :tak:
Mama, serniczek to ja mogę jeść o każdej porze dnia i nocy, a u nas takiego odpowiedniego twarogu nie ma. Buuuu... A Ty tu nie czaruj, że nie możesz w lustro patrzeć, bo laska jesteś nebeska przed i po zjedzeniu serniczka. A babskich wieczorów z siostrą zazdroszczę...
Magda, ja też wczoraj miałam :wściekła/y: totalny. @ się zbliża i pewnie dlatego. Cieszę się, że dziewczynki już mają się lepiej. I oby tak zostało. Mówisz, że jeszcze przed świętami czeka Was przeprowadzka. Gorąco będzie, ale później już wszystko cacy. Ważne, że na swoje, z tego co pamiętam.
Kasia, no mamy max 400 km, więc szkoda byłoby nie skorzystać. Na razie czekamy na wyjaśnienie pewnej sprawy i wtedy będziemy myśleć o hotelu. Ceny są tam tragiczne, ale raz można zaszaleć. ;-) Świetne przebranie! :tak:

Czas na spacerek, bo młodą roznosi energia. :-)

laseczki a mnie to zaraz szlak trafiiiiii.....
to ja siedze w domku, mala ze mna....bo wymioty....a teraz okaz zdrowia....godzina 9 minela i co....zabawy, skoki po lozku....szok...

ewcik 13 mam wizyte u ginekologa zobaczymy co powie bo z nadia tak dlugo pologu nie mialam a tu caly czas takie cos jakby sluz tylko taki zolty bardzo ;/ no i jedno razowo krew byla;/ a jak cos zostalo w macicy to co wtedy robia ?

matko ale mnie choroba bierze masakra;/ ta zmienna pogoda daje mi w kość;/

kasia uk super wygladalyscie :)

Witam
Dzieci rano rozwiozłam, pojechałam po wyniki moczu który robiłam wczoraj , byłam w zusie wyjasnic jedna sprawe a teraz zasiadłam do pracy. Julek kończy dopiero 14:25 więc mam troche czasu :-)

Piranha w czwartek idę na zwykłą wizytę i pewnie umówi mnie na przeziernośc w nastepnym tygodniu bo to bedzie gdzie indziej na lepszym sprzecie :)

truskafffka to widzę obydwie wizytujemy w czwartek. Mam nadzieje że u Ciebie już sie płec ujawni w 100% :) I oczywiście niezmiennie trzymam &&&&& za córeczkę

Kasia uk tak tak kibicowałam Ci kochana , ale widocznie jeszcze nie ten czas. Cały czas wierze że Wam sie niebawem uda . Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jesli zas chodzi o moje samopoczucie to.... raz lepiej raz gorzej ale idzie wytrzymac . Chyba juz przywykłam do tych mdłości ale mam nadzieje ze potrwaja maksymalnie do 16tc ;-)

Dobra zabieram sie do roboty ;-)

mama u mnie też dziś leje od rana i tylko spac sie chce

Daria zdrówka życzę

Aaaaa kiedys zapytałam moje dziecko starsze czy nie chce na taniec chodzic - on mi na to mama taniec??? To dla dziewczyn. Wczoraj w szkole była lekcja pokazowa tańca - różne i towarzyskie i hip-hop i inne - odbieram Julka a on od razu mama ja chce żebys mnie zapisała na taniec - wiesz jakie to fajne jest???? :szok::-D
Także w piątek po ostatniej lekcji bedzie jeszcze miał taniec jesli sam chce. Bo ja uważam że nic na siłę ;-)

WITAM:)

U nas wsio ok :)Marcelek rośnie w siłe jak i reszta chłopaczków:)

Trochę mnie tu nie było także nie odpisze a tyle co na szybkiego poczytałam...

ANDZIAK kobitko kciuki mocne za poród &&& ogólnie masz jeszcze czas także na spokojnie :))

Zdrówka potrzebującym:)

Teraz postaram sie byc bardziej na bieżąco...

reklama
Do góry