reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej babeczki

mama napewno napiszę :-):-)
tylko u nas narazie cisza.... Zuza to uparta babeczka, musi postawić na swoim, wiec jeszcze chodzimy w dwupaku, w piatek bylam u gin, probowala nałożyć żel rozmiękczajacy szyjkę, ale nic z tego. szyjka zamknieta tzn przepusza 1 palec ale to normalne, skierowana w stronę kręgosłupa, jest daleko i nie szykuje sie do porodu, łożysko II stopien, podobno w super stanie bez większyk oznak starzenia, bardzo wydolne. Więc czekamy .....
ten tydzien to beda prawie same kontrole, KTG, wizyty u lekarza, nie lubię być po terminie :cool:

i na dodatek zgubilam dowód osobisty, nawet nie wiem gdzie :wściekła/y::wściekła/y:, chyba muszę zgłosić na policję, ale nie wiem jak bedzie z przyjeciem do szpitala ...

Missbella bardzo mi przykro, ale kolejny cykl musi byc lepszy

kate GRATULACJE
pierogatka jak u Ciebie

Beatko super zdjęcia :-) i Hania taka słodziutka, napisze Ci pw

pa

Tusia hahaha no to widzisz 2w1 i miłe info i Cie obudziła;))

Monico-czekam ;):**\
a pamiętasz jak Ci napisałam gdy dołaczyłam do Was ,że Zuze to charakterne kobietki:)))) to widzisz-Twoja córka juz pokazuje charakter;)
trzymam &&& i czekamy na wieści.
a dowód zgłoś na policję...jak ktoś dokona przestępstwa na "Twoje konto" to bedzie nieciekawie...
a nie wyciągałaś u lekarza???

Ostatnia edycja:
Mama mmm... czekoladki pycha
Dupka odstawiłam zaraz jak @ przyszła.

Tusia no równo lecimy z @ i oby koniec cylku dla każdej z nas był taki o jakim marzymy :-)

Gal wiem, że odpoczywasz od nas ale paczuszka w końcu dzisiaj do Ciebie będzie wysłana także oczekuj.

Kingula zrelaksuj się u siostry i szybko wracaj do nas bo będziemy tęsknić

mama tylko, że ja myślałam o piciu ziółek nr 3:baffled:

monico z tego, co zauważam ostatnio, to trzecie dzieciaczki są czesto przenoszone, za to rodzą się w błyskawicznym tempie:tak: 3 tyg temu byłam ze znajomą przy porodzie, rodziła 3 dzieciątko i urodziła w... 30 minut;-)a skurcze miała od 37 tyg i rozwarcie 4 cm

Bella bardzo proszę :))

Ewcik aaa to jak nr 3 to mogą namieszać...ja bym najpierw piła te na PCO po 2,3 cyklach na usg zobaczyć w jakim stanie sa jajniki a potem pić nr 3 ;)

babeczki czy któraś z Was nie wie na co przeznaczyć 1% podatku???

Witam i ja
Macius w przedszkolu a Maksio sie bawi. Ja mam chwile na małą czarną.Z makciulkiem juz dobrze, Bierze oczywiscie leki ale juz uszko nie boli i noce wrocily do normy:)

Mama a Ty do kiedy masz labe? jeszcze tydzien?
Monico - zobaczysz ze lada moment bedziesz miala swoja Córeczke:))))) Torba spakowana?

mama no właśnie, dlatego muszę to przemyśleć, bo z drugiej strony czy jest sens robić wielką paczkę ziół na 2-3 cykle?sama nie wiem...
kochana, ja już przeznaczyła 1%, na niepełnosprawnego synka znajomych

czarodziejka, misbella hello:-)

mama a Ty się starasz o córcię czy o synka?:-)

Ostatnia edycja:
Czarodziejka tak kochana..jeszcze tydzień:)
jutro jedziemy do Teatru Muzycznego na pchłę Szachrajkę to jakos dzień minie ;))
dziś w domu-zimno u nas strasznie...wicher jak smok!
przyłączę się do Ciebie z kawką bo jeszcze dziś nie piłam;)

reklama
Do góry