reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

JAGIENKO- Jak mi sie zaczal sluz podbarwiony krwia...to nad ranem o 5:40 urodzilam..zatem czekamy na wiesci.....juz zaczal porod...mowie ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czarodziejko ty pocieszko nasza :-)

ja tez uwazam ze u monico dziewuszka jest

Ollena ja jestem bardzo wybredna co do uzywanych ubranek
kupuje tylko takie wyjciowe i naprawde jak nowe
lekko zmechacone lub mala plamka odpada
a typu body, spiochy itp tez kupuje tylko nowe
ale ogolnie lubie ciucholandy bo mozna super ubrania znalesc niepowtarzalne

Jagienka zamelduj nam sie tu jutro !!!!

Ostatnia edycja:
Hej :happy2:
Melduję się z rana,noc minęła spokojnie,dopiero nad ranem,tak ok.5.30 zaczęły mi się bolesne skurcze,jednak nie wiem czy to to bo są co 10-15 minut,czasem z dłuższymi przerwami...zaraz się jednak dowiem bo na 8.00 idę na ktg...
Boję się strasznie...:sorry:

Jagienko Kochana...
Gdyby Cie zostawili w szpitalu...trzymaj sie..niech Laurusia szybko sie wydostanie...:)))) Badz dzielna..:tak:

dido gratuluje serdecznie.
A ty ile przed owu się wstrzeliłaś bo jakoś mi uleciało.
jagienka trzymam kciuki żeby łatwo i szybciutko poszło. No i oczywiście jak najmniej boleśnie.
(Jak sobie przypomnę swój poród to mam ciary, a z drugiej strony to takie emocje-piękne emocje). A ty jagienko podwójne bo wreszcie zobaczysz swoja córunię.
kinga jestem z tobą. Następny cykl następne staranka. Dalej Ci kibicuję.

Dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie, bo dawno sięn nie odzywałam, ale cały czas Was czytałam.

Mi CHYBA też się udało. W niedziele powinnam mieć @ - nie ma!
Zrobiłam rano test i jest druga kreska, ale jaśniejsza od kontrolnej.

Chyba w szoku jakimś jestem, bo nawet nie potrafie się tak cieszyć na maxa, nie myślałam że tak szybko się uda (wiem powinnam być wdzięczna)

Poczekam jeszcze do czwartku, wtedy pojadę do mojej gin. i będę pewna.

Cieszę się i stresuje jednocześnie. Wszyscy jakby się uparli i wypytują kiedy "weźniemy" się za drugą dzidzie, a ja na razie milcze. :blink:
Poza tym stresuje się pracą, bo w poniedziałek wraca koleżanka z macierzyńskiego i zaraz ja szefowi zgotuję taką nowinę!!!
No to się ucieszy, nie ma co??? :szok:

reklama
Do góry