reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mala mi- a co Ty skarbie sie tlumaczysz???/:-D:-D:-D
czas pokaze jaki dzidzius siedzi w brzuszku...a tak serio to czy ma to znaczenie...? i uwierz mi ze spokojnie "obslugi" chłopca tez sie naczuczysz....:-D:-Dnie wiem nawet czy nie prostrza jak u dziewczynek:)0))

A tak w ogole to ty kochanie chcesz chlopca czy dziewczynke..bo juz sie pogubilam:)))

Witam

Na tym wątku jestem nowa, ale wg mnie można próbować zaplanować płeć dzieciaczka (ja sięgnęłam do takiej tabeli pokazującej wiek mamy i miesiąc poczęcia dzidzi - jest dostępna w necie) i oczywiście mieć trochę szczęścia... Nasza Córcia, która ma 2 starszych braci jest tego dowodem, choć czasem myślę, że to jednak cud! Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamy, które myślą o kolejnym dzieciątku i życzę powodzenia

Hej dziewczynki,ja tylko na chwilkę :)
Melduję że jestem świeżo po połowkowym usg i moja pszczoła jest potwierdzoną przez drugiego,niezaleznego lekarza-DZIEWCZYNKĄ
usmiech.gif
usmiech.gif
usmiech.gif
usmiech.gif

Tak strasznie się cieszę,waży juz całe 388 gram i jest zdrowiutka
usmiech.gif

Dostałam nawet w dowód zdjęcie bułeczki
oczko.gif

Pozdrawiam cieplutko!!!

Ostatnia edycja:
Jagienka strasznie sie ciesze i jeszcze raz Gratuluje

Ja mam dzis 9 dc cyklu tempka w normie czyli 36,5
wiec owulka jeszcze nie na czasie
testy owul negatywne
a my dzialamy tak co 2-3 dni

dziewczynki zycze wam i waszym domownikom Wesolych Swiat !!!

:-)Jagienka super wiadomości:-)
U mnie owu chyba dziś albo jutro i chyba jakieś gumki kupie jak mamy ten cykl odpuścić;-):-p
Właściwie ma to swoje plusy bo po świętach jedziemy na wesele i po raz pierwszy będę się bawić nie będąc na pewno w ciąży;-)
Kobitki życzę Wam spokojnych , zdrowych i Wesołych Świąt:-)

reklama
Hej dziewczynki jak swieta mijaja?
u mnie szybciutko zlecialy

U mnie dzis 12dc sluz juz sie pojawil i jest go bardzo duzo ale jeszcze nie przezroczysty

dziewczyny powiedzcie czy wy tez macie straszna ochote na sex w dni plodne?
bo u mnie to silniejsze odemnie hihi :zawstydzona/y:
moj M mowi ze tak mamy po 30 ze nam hormony szaleja a u facetow opada ochota na sex po 30
u nich bardziej po 20 szaleja hormony

i jak ja mam zaplanowac dziewczynke jak mi wlasnie w dni plodne sie najbardziej chce ;-)

Do góry