reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
mala mi- a co Ty skarbie sie tlumaczysz???/

czas pokaze jaki dzidzius siedzi w brzuszku...a tak serio to czy ma to znaczenie...? i uwierz mi ze spokojnie "obslugi" chłopca tez sie naczuczysz....
nie wiem nawet czy nie prostrza jak u dziewczynek
0))
A tak w ogole to ty kochanie chcesz chlopca czy dziewczynke..bo juz sie pogubilam
))

czas pokaze jaki dzidzius siedzi w brzuszku...a tak serio to czy ma to znaczenie...? i uwierz mi ze spokojnie "obslugi" chłopca tez sie naczuczysz....

A tak w ogole to ty kochanie chcesz chlopca czy dziewczynke..bo juz sie pogubilam
Witam
Na tym wątku jestem nowa, ale wg mnie można próbować zaplanować płeć dzieciaczka (ja sięgnęłam do takiej tabeli pokazującej wiek mamy i miesiąc poczęcia dzidzi - jest dostępna w necie) i oczywiście mieć trochę szczęścia... Nasza Córcia, która ma 2 starszych braci jest tego dowodem, choć czasem myślę, że to jednak cud! Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamy, które myślą o kolejnym dzieciątku i życzę powodzenia
Na tym wątku jestem nowa, ale wg mnie można próbować zaplanować płeć dzieciaczka (ja sięgnęłam do takiej tabeli pokazującej wiek mamy i miesiąc poczęcia dzidzi - jest dostępna w necie) i oczywiście mieć trochę szczęścia... Nasza Córcia, która ma 2 starszych braci jest tego dowodem, choć czasem myślę, że to jednak cud! Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamy, które myślą o kolejnym dzieciątku i życzę powodzenia
Jagienka29
Hej dziewczynki,ja tylko na chwilkę 
Melduję że jestem świeżo po połowkowym usg i moja pszczoła jest potwierdzoną przez drugiego,niezaleznego lekarza-DZIEWCZYNKĄ
Tak strasznie się cieszę,waży juz całe 388 gram i jest zdrowiutka
Dostałam nawet w dowód zdjęcie bułeczki
Pozdrawiam cieplutko!!!
Melduję że jestem świeżo po połowkowym usg i moja pszczoła jest potwierdzoną przez drugiego,niezaleznego lekarza-DZIEWCZYNKĄ

Tak strasznie się cieszę,waży juz całe 388 gram i jest zdrowiutka

Dostałam nawet w dowód zdjęcie bułeczki

Pozdrawiam cieplutko!!!
Ostatnia edycja:
Jagienka strasznie sie ciesze i jeszcze raz Gratuluje
Ja mam dzis 9 dc cyklu tempka w normie czyli 36,5
wiec owulka jeszcze nie na czasie
testy owul negatywne
a my dzialamy tak co 2-3 dni
dziewczynki zycze wam i waszym domownikom Wesolych Swiat !!!
Ja mam dzis 9 dc cyklu tempka w normie czyli 36,5
wiec owulka jeszcze nie na czasie
testy owul negatywne
a my dzialamy tak co 2-3 dni
dziewczynki zycze wam i waszym domownikom Wesolych Swiat !!!
Czarodziejka

Kochane i ode mnie spokojnych , radosnych świąt w gronie najblizszych. Niech Nowonarodzony Jezus przyjdzie do kazdej z Was
AneczkaK
mama bambulinkow
:-)Jagienka super wiadomości:-)
U mnie owu chyba dziś albo jutro i chyba jakieś gumki kupie jak mamy ten cykl odpuścić;-)
Właściwie ma to swoje plusy bo po świętach jedziemy na wesele i po raz pierwszy będę się bawić nie będąc na pewno w ciąży;-)
Kobitki życzę Wam spokojnych , zdrowych i Wesołych Świąt:-)
U mnie owu chyba dziś albo jutro i chyba jakieś gumki kupie jak mamy ten cykl odpuścić;-)

Właściwie ma to swoje plusy bo po świętach jedziemy na wesele i po raz pierwszy będę się bawić nie będąc na pewno w ciąży;-)
Kobitki życzę Wam spokojnych , zdrowych i Wesołych Świąt:-)
reklama
Hej dziewczynki jak swieta mijaja?
u mnie szybciutko zlecialy
U mnie dzis 12dc sluz juz sie pojawil i jest go bardzo duzo ale jeszcze nie przezroczysty
dziewczyny powiedzcie czy wy tez macie straszna ochote na sex w dni plodne?
bo u mnie to silniejsze odemnie hihi
moj M mowi ze tak mamy po 30 ze nam hormony szaleja a u facetow opada ochota na sex po 30
u nich bardziej po 20 szaleja hormony
i jak ja mam zaplanowac dziewczynke jak mi wlasnie w dni plodne sie najbardziej chce ;-)
u mnie szybciutko zlecialy
U mnie dzis 12dc sluz juz sie pojawil i jest go bardzo duzo ale jeszcze nie przezroczysty
dziewczyny powiedzcie czy wy tez macie straszna ochote na sex w dni plodne?
bo u mnie to silniejsze odemnie hihi

moj M mowi ze tak mamy po 30 ze nam hormony szaleja a u facetow opada ochota na sex po 30
u nich bardziej po 20 szaleja hormony
i jak ja mam zaplanowac dziewczynke jak mi wlasnie w dni plodne sie najbardziej chce ;-)
Podziel się: