reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczek ja mam takie samo zdanie jak Ty..ze wole w sklepie ale wiesz co jak zobaczylam ceny w sklepach to szok przezylam...a na allegro sa ceny super:-)powiem Ci ze te tuniki i sukienki co widzialas sa duzo ladniejsze niz na zdjeciu i spokojnie juz dzis mozna w nich chodzic...pierwszy raz jestem tak bardzo zadowolona z zakupow na allegro:-)chcialam sobie dzinsy ciazowe i rybaczki ciazowe kupic ale w sklepie drogo wiec szukan na allegro ale to jeszcze troche bo m mnie ubije jak dalej bede kupowac hehe:-)

reklama
Gosia a Ty co porabiasz dzisiaj ogólnie? ja chyba idę się trochę położyć, bo od rana na kompie, a jakos nie bardzo się czuję, zmęczona jestem od wczoraj :baffled:

Pyszczku ja siedze w pracy a ze nie mam nic do roboty to siedze na necie...powiem Ci ze strasznie meczy mnie takie siedzenie i jak juz do domu przychodze nie siadam do kompa...czesto glowa mie boli i zle sie czuje ble:wściekła/y:

Gosia ja też jak za długo siedzę to mnie potem głowa boli, więc staram się ograniczać, czasem nawet mi się nie chce kompa włączać :sorry: Ja teraz chodzę i kicham cały czas, jakoś tak nie bardzo moje samopoczucie chyba po wczorajszym dniu na uczelni od rana, dużo się nachodziłam, jeszcze miałam ciężką torbę przez jedną grubą książkę :wściekła/y: Jak wróciłam do domu to nie miałam siły na nic :baffled: taka czułam się wypompowana :baffled: Jutro chyba nie pójdę, mam w sumie zwolnienie do końca kwietnia więc mogę jeszcze skorzystać, a po południu muszę jechać na miasto na usg, więc tez wolę bez pośpiechu, spokojnie sobie pojechać :tak:

Witam :-)

Agniesiak jak sobotni egzamin? Trzymam kciuki za egzamin męża :tak:
Mój egzamin jako tako, ale mąż dziś nie zdał:-( No nic.. innym razem:tak:

Aga co Ty tak wczesnie na necie dzis??
Wcześnie bo z mężem na egzamin do Ostrołęki jechałam. Zdawał na prawko ale niestety nie udało mu się. Innym razem zda:tak:

Witajcie Dziewczyny :-)

Szukam sobie nowego suwaczka, bo tamten się chwilowo popsuł :baffled::wściekła/y::-D
Piękny ten Twój suwaczek:-)

No, no:tak: Podobaja mi się:-D
Jak będę miała w brzuszku fasolkę to też na allegro zakupy zrobię:tak::-)

Patrysiu jak tam spacerek?:)

Agniesia dziekuje mi tez ciuszki sie podobaja:-)
Pyszczek skoro masz zwolnienie to odpoczywaj..jak siw wczraoj przeziebilas to ja bym nie szla na uczelni na Twoim miejscu:_)odpoczywaj i lec na usg wypaczeta:-)

reklama
PYSZCZKU widać że fajna jest ta oliwka i opinie ma dobre no i firma jest dobra co ja też się na nią skusze jak zafasolkuje:tak:
GIEOSKA śliczne te ubrania ciążowe ja na 100% też będe z allegro bo przy pierwszej ciąży kupowałam ze sklepu iiiiiiii masakra kasy wydałam dużo:szok:a teraz będe musiałą nowe kupić bo brzuszek będe mieć na zime a pierwszą ciąże miałąm na lato więc zakupy czekają na allegro:tak::-)
AGNIESIAK oj spacerek suuuuuuper :-)ps.nie martw się nie teraz to później niestety tak to teraz jest z tym prawkiem że za pierwszym razem ciężko:tak:
A teraz za obiadek się wezme:tak:

Do góry