Pyszczek ja mam takie samo zdanie jak Ty..ze wole w sklepie ale wiesz co jak zobaczylam ceny w sklepach to szok przezylam...a na allegro sa ceny super:-)powiem Ci ze te tuniki i sukienki co widzialas sa duzo ladniejsze niz na zdjeciu i spokojnie juz dzis mozna w nich chodzic...pierwszy raz jestem tak bardzo zadowolona z zakupow na allegro:-)chcialam sobie dzinsy ciazowe i rybaczki ciazowe kupic ale w sklepie drogo wiec szukan na allegro ale to jeszcze troche bo m mnie ubije jak dalej bede kupowac hehe:-)
reklama
Pyszczku ja siedze w pracy a ze nie mam nic do roboty to siedze na necie...powiem Ci ze strasznie meczy mnie takie siedzenie i jak juz do domu przychodze nie siadam do kompa...czesto glowa mie boli i zle sie czuje ble
Gosia ja też jak za długo siedzę to mnie potem głowa boli, więc staram się ograniczać, czasem nawet mi się nie chce kompa włączać Ja teraz chodzę i kicham cały czas, jakoś tak nie bardzo moje samopoczucie chyba po wczorajszym dniu na uczelni od rana, dużo się nachodziłam, jeszcze miałam ciężką torbę przez jedną grubą książkę Jak wróciłam do domu to nie miałam siły na nic taka czułam się wypompowana Jutro chyba nie pójdę, mam w sumie zwolnienie do końca kwietnia więc mogę jeszcze skorzystać, a po południu muszę jechać na miasto na usg, więc tez wolę bez pośpiechu, spokojnie sobie pojechać
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witam :-)
Agniesiak jak sobotni egzamin? Trzymam kciuki za egzamin męża
Mój egzamin jako tako, ale mąż dziś nie zdał:-( No nic.. innym razem
Aga co Ty tak wczesnie na necie dzis??
Wcześnie bo z mężem na egzamin do Ostrołęki jechałam. Zdawał na prawko ale niestety nie udało mu się. Innym razem zda
Witajcie Dziewczyny :-)
Szukam sobie nowego suwaczka, bo tamten się chwilowo popsuł
Piękny ten Twój suwaczek:-)
to moje:-)
No, no Podobaja mi się
Jak będę miała w brzuszku fasolkę to też na allegro zakupy zrobię:-)
Patrysiu jak tam spacerek?
Jak będę miała w brzuszku fasolkę to też na allegro zakupy zrobię:-)
Patrysiu jak tam spacerek?
Agniesia dziekuje mi tez ciuszki sie podobaja:-)
Pyszczek skoro masz zwolnienie to odpoczywaj..jak siw wczraoj przeziebilas to ja bym nie szla na uczelni na Twoim miejscu:_)odpoczywaj i lec na usg wypaczeta:-)
Pyszczek skoro masz zwolnienie to odpoczywaj..jak siw wczraoj przeziebilas to ja bym nie szla na uczelni na Twoim miejscu:_)odpoczywaj i lec na usg wypaczeta:-)
P
patrysia*
Gość
Już jestem ze spacerku super było:-)Dominiś pobawił się na placu zabaw:-)teraz poczytam co naskrobałyście;-)
reklama
P
patrysia*
Gość
PYSZCZKU widać że fajna jest ta oliwka i opinie ma dobre no i firma jest dobra co ja też się na nią skusze jak zafasolkuje
GIEOSKA śliczne te ubrania ciążowe ja na 100% też będe z allegro bo przy pierwszej ciąży kupowałam ze sklepu iiiiiiii masakra kasy wydałam dużoa teraz będe musiałą nowe kupić bo brzuszek będe mieć na zime a pierwszą ciąże miałąm na lato więc zakupy czekają na allegro:-)
AGNIESIAK oj spacerek suuuuuuper :-)ps.nie martw się nie teraz to później niestety tak to teraz jest z tym prawkiem że za pierwszym razem ciężko
A teraz za obiadek się wezme
GIEOSKA śliczne te ubrania ciążowe ja na 100% też będe z allegro bo przy pierwszej ciąży kupowałam ze sklepu iiiiiiii masakra kasy wydałam dużoa teraz będe musiałą nowe kupić bo brzuszek będe mieć na zime a pierwszą ciąże miałąm na lato więc zakupy czekają na allegro:-)
AGNIESIAK oj spacerek suuuuuuper :-)ps.nie martw się nie teraz to później niestety tak to teraz jest z tym prawkiem że za pierwszym razem ciężko
A teraz za obiadek się wezme
Podziel się: