R
rouż
Gość
Kari27, to masz dobrze Ja w pracy malo kiedy sie nudze-klienci mi nie daja, a jesli nawet to nie moge wejsc na neta aby zajrzec na bb , wtedy to dopiero mi sie ciaaaagnie czas!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko dlaczego żeby być zdrowym trzeba tyle kasy wydać
Hej Dziewczyny po tak długiej przerwie :-)
Aha, co moich plamień, to były tylko jeden dzień, tzn 6 dni po owu i ociupinkę drugiego dnia rano(kolor kawowy), a potem znowu biały śluz...Więc przestałam się martwić, cokolwiek by to plamienie nie oznaczało. :-)
jarzebinko jak sie czujesz?
WITAM Was wszystkie ! jestem na tym forum nowa, czytałam coś na temat ciąży na necie i tak tutaj trafiłam.Starania już za mną teraz czekam na rezultaty
Jarzębinko super, że z Kacperkiem lepiej , a jak Ty się czujesz kochana?:-)
Hej dziewczyny..jestem na sąsiednim forum, ale czasami Was podczytuje...FAJNIE TU U WAS czy i ja mogę sie przyłączyć?