Bafinka
Fanka BB :)
u mnie 47 dc jutro ide do gina może się czegoś dowiem..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ogromne gratulacje kochana proszę o fluidkiwitajcie kochane!!
witam sie jako pierwsza;-)
prosilam Was o &&&&&&&&&&&&& i cieple mysli i wiedzialam kogo poprosićdziekuje za wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
po 8 miesiacach staran w momencie gdzie nie mialam na nic liczyc bo to pierwszy cykl na hormonach na unormowanie wszystkiego,po wyluzowaniu-nie braniu folika,piciu winka jak byla ochota i przytulaniach jak byla ochota okazuje sie ,ze test pokazal mi II
Jestem najszczesliwsza,pękam z dumy ,ze znowu bede mamą i modle sie aby dzidzia przyszla do nas o czasie
podziwiam dziewczyny które tak jak Ty tak długo sie starają, ja mozna powiedzieć że dopiero 2 lata działam ale dla mnie to cała wieczność, wszystko inne ważne ucieka mi i nie zwracam uwagi na to bo skupiona jestem co miesiąc na jednym, pewnie jak każda z nas, obyśmy się wszystkie w końcu doczekaly. Śpijcie dobrze, ja zmykam do łóżka bo rano do pracyMYśA kochana nie ma co krzyczec ja juz mam 32 lata na karku i 7 lat starań wiec doskonale cie rozumiem , a te histerie wewnętrzne i zewnętrzne moga byc przyczyna hormonow,rowniez wiem co to znaczy((
trzymam kciuki za nas wszystkie bo musimy isc za mama))))