reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

reklama
:-D
Nie chciałam narobić nikomu roboty, tylko tak... tak mi nie pasowało.. tak tylko... tego...
No dobra, teraz mi głupio :dry:.

Zmiana nr 1
czy juz wiesz czego się spodziewać??
Wątak znika tabela od dziś jest w liście sierpniówek jej edycją zajmują się moderatorki
i do nich ewentualna prośby o wpisanie i uzupełnienie
zmiana nr 2
pielęgnacja zmienia sie w wątek o zdorowiu
póki co kachha pisze o swoim synku z czasem dołączymy nasze pierwsze
choroby i wizyty na kontrolach
zmiuana nr 3
problemy techniczne forum połączone z propozycją zmian na forum i nazwane
Nasze forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)
zmiana nr 4
łączę wyprawkę z akcesoriami pod wspólnym tytułem
wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci
zmiana nr5
rzeczy dla mam będą w wątku torba do szpitala
(w wyprawkowym mało piszemy o mamach jeżeli nawet nie w ogóle)
zmiana nr 6
łączę tematy
ładna mama
pielęgnacja ciała w ciąży
ćwiczenia w ciązy
tematy mało poularne a dotyczą naszego wyglądu
całość pod nowym tytułem
Ładna mama w ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda
zmiana nr 7
wątek terminowy powstał na potrzeby metody kalendarzykowej
o szczepieniach i tak będziemy pisac więce i mozemy spokojnie robić to
w zdrowiu póki co łączę to z seksem pod tytułem
seks i antykoncepcja
zmiana nr 8
nowy temat opieka nad dzieckiem

ps mam ochotę połączyć poród - wymiana doświadczeń ze sposobami łagodzenia bólu bo treści w obu
wątkach są niemal identyczne ale boje się podpaśc k8libby :))

No i czadowo :) Ja się pod wszystkim podpisuję, łącznie z ostatnią propozycją ;)

Jedynie przy numerze 6 dopisałabym w tytule "w ciąży i po ciąży" - bo ćwiczyć to my zaczniemy na dobre właśnie po, a wątek przyda się też do omawiania strojów i fryzur na chrzty i inne imprezy ;P

No i git. Na tą chwilę wystarczy. A później, jak przyjdzie taka potrzeba, będzie się uzupełniało opisy wątków albo dodawało wątki, które okażą się niezbędne.

nie wiem gdzie to napisać to potraktuję to jako sprawę techniczną ;-)

koleżanki - może wymyślimy jakiś konkurs na "pierwszą" (ta już jest) i "ostatnią" sierpniówkę? :-)

z laurem uznania np. dla każdej, której pojawi się na suwaczku 40-ty tydzień :-D

reklama
Do góry