reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

melduje się! czytam was czytam:)
kasia: mój też tak odgina i sobie śpi np.. chyba normalne..

dagne i kasia: zdjęcia!
resztę babek widuje na staraczkach więc jestem na doinformowana;)

reklama
Sleepy - :) a Ty i Wasze zdjęcia??? :D

To z rana przed kaszką :) zapinam Ja w dolny pas, co by nie zjechała, bo jest ruchliwa bardzo, ale górnego na ramiona nie dam rady Jej założyć, bo zaraz sama kombinuje jak tu zdjąć i czasem Jej się uda :)
Zobacz załącznik 487901

I takie jedno:
01082012617.jpg10072012567.jpg pierwsze zakupy w hipermarkecie i przejażdżka w wózku sklepowym ;) i oczywiście zawieszenie nad książeczką :)

Śliczne te Wasze córeczki :)

Powróciłam z "wakacji". Zachwycona, mała jeszcze bardziej, tylu ludzi tyko dla niej :) a zaraz czeka nas remont komina, znaczy dziś, tak zaraz zaraz, więc pewnie mnie nie będzie :)

dziewczyny mój termometr pokazuje...uwaga UWAGA...39 STOPNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
siedzimy więc w domu z Misią, jedno okno zacienione memy lekko uchylone i czekamy na wieczór :baffled:

witam mam nadzieje ze moge sie odezwac chcialam tylko powiedziec ze
dagne boze twoja coreczka przesliczna jest jaka silna i ma taka sama zabe ;-)

kasiu boze jaka ona podobna do ciebie na ostatnim zdjeciu ;-) sliczniusia i tez urosla no no ;-)

reklama
Do góry