reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

-łazienka
no i niunia:-)
reszte wkleje jak aparat mi oddadzą:tak::tak:

Załączniki

• SL731778.jpg
    SL731778.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 91
  • SL731777.jpg
    SL731777.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 97
  • SL731744.jpg
    SL731744.jpg
    87,6 KB · Wyświetleń: 97
  • SL731786.jpg
    SL731786.jpg
    76,8 KB · Wyświetleń: 100
reklama
noo i super. Bardzo przytulnie :tak: A mała pewnie niedługo pokocha swoj pokoj ;-) My na razie spimy u Kubali, ale jak wroce do pracy to przeniose sie do sypialni.

Dzieki gosia :-)

Boże jakie śliczne te wasze dzieciaczki, moja już jest taka duża
jak się uda to wrzuce fotke

Załączniki

• olunia.jpg
    olunia.jpg
    453,8 KB · Wyświetleń: 87
kubala jak zwykle uroczy ciekawe czy moja mała i kuba przypadną sobie do gustu :-D:-D:-D a moze to bedzie miłosc od pierwszego wejrzenia ha ha ha:-):tak:

reklama
kubala ta loczki, robione na lokówce (zachcianka na sylwestra), z natury proste druty :tak:

Załączniki

• ola.jpg
    ola.jpg
    151,8 KB · Wyświetleń: 92
Do góry