reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzydniówka

KoszałekOpałek

Fanka BB :)
Hej, mamy objaw klasycznej 3dniowki od poniedziałku, dzisiaj już wysypka pomału schodzi.
Czy Wasze dzieci też odmawiały jedzenia?
Jesteśmy na mm wyłącznie bo tylko to jeszcze „jako tako” podchodzi. Nie chce nic stałego jeść :( długo to trwało?

reklama
Hej, mamy objaw klasycznej 3dniowki od poniedziałku, dzisiaj już wysypka pomału schodzi.
Jesteśmy na mm wyłącznie bo tylko to jeszcze „jako tako” podchodzi. Nie chce nic stałego jeść :( długo to trwało?
Mój syn miał teraz 3-dniówkę, mega gorączka i też nie chciał jeść. Wraca do siebie.

U nas aż 3dniówka zniknęła, czyli po wysypce na rękach i nogach.
Wysypka zniknęła, dziecko wróciło " do siebie" .
Jeśli pije mleko to bez obaw.

Z tego co kojarzę to Twoja córka jest w podobnym wieku do mojego syna (on ma 15 miesięcy, Twoja chyba 13 miesięcy) i nie ma trzydniówki a złamana rękę i też kompletnie odmawia jedzenia na korzyść mleka (u nas akurat KP) i w mojej ocenie to jest totalnie normalne w chorobie. Jaka by nie była

Z tego co kojarzę to Twoja córka jest w podobnym wieku do mojego syna (on ma 15 miesięcy, Twoja chyba 13 miesięcy) i nie ma trzydniówki a złamana rękę i też kompletnie odmawia jedzenia na korzyść mleka (u nas akurat KP) i w mojej ocenie to jest totalnie normalne w chorobie. Jaka by nie była
No tylko martwię się bo nigdy super „jadkiem” nie była, kiedy już udało się wprowadzić 3 stałe posiłki to nagle choroba :(

reklama
U nas kazda choroba to byl totalny brak apetytu i tylko KP - dopiero przy lepszym samopoczuciu wracalo wszystko do normy. Ja sie tez staralam dawac “lagodniejsze” jedzenie (w sensie jakies zupki, warzywa na parze, jogurty zeby w buzi nie podrazniac).

Do góry