reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie wkładki laktacyjne ??

Ja cały czas szukam tych idealnych. Wiem natomiast, że nikomu nie polecę wkładek Canpol. Są grube, włochate i strasznie "dziwne" po kontakcie z pokarmem.

reklama
bella-tragedia!!!! za 30 sztuk 11 zl,a trzeba je wymieniac kilka razy dziennie,wiec starczalo na 3 dni 1 pudelko!!!! potem kupilam przypdkowo johnson&johnson i to jest rewelacja!!!! 1 para wkladek nawet 24h mi sluzyla, za 50 szt place 18 zl,i mam pudelko ma miesiac!!!!! to jest super oszczednosc!

Ja się powtórzę - tylko Gerber - inne przylepiały mi się do cycusiów i włochy takie zostawiały, nawet jak je zdejmowałam to bolało (nawet te które polecacie :-()

Dla mnie bella to porażka.
Zadowolona jestem z j&j i penathen. Faktycznie są takie same. Super wchłaniają mleczko i nie przeciekają, są miłe ;-) dla piersi.

Ja słyszałam, że bardzo dobre sa wkładki Avent. Podobno oprócz tego, że sa chłonne, to jeszcze na dodatek utrzymują wilgoć w taki sposób, że nie odczuwa się dyskomfortu, co najważniejsze można je prać i używać wiele razy. Myślę, że można je kupić w wielu miejscach, ja akurat znalazłam na stronie entliczek.pl - mają też sklepy stacjonarne w Krakowie, więc można je sobie na miejscu pooglądać.

reklama
Do góry