Marti Gratuluje slicznej dziewuszki!!! I mow co chcesz ale ta fotka w takiej pozie jest mega slodka
tak słodziutka, gratulacje !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marti Gratuluje slicznej dziewuszki!!! I mow co chcesz ale ta fotka w takiej pozie jest mega slodka
Zdaje relację z połówkowe a więc w wielkim skórcie piękna zdrowa córeczka coś tam miałam w serduszku hypooo jakaś plamka 2 mm ale powiedział że to jest okey nie trzeba robić dodatkowo echo a nic i mam sie tym wogóle nie przejmować no więc się nie przejmuje reszta narządów wszytsko na swoim miejscu A dodatkowo ginek się uparł i chciał koniecznie zrobić nam fotkę 3d bużki a mala wtuliła się we mnie i zasloniła rączką (potem wam wkleję to zdjątko) a on się uparł że damy rade i Pani się położy na boku jednym na drugim na wznak i trząchał brzuchem i uciskał mi na dole ja juz mówie ze nie wytrzymuję a mąż z ginem prosze leżec zaraz bużkę pokaże a malutka sobie śpi smacznie i ma towarzytswo szturchające ja w duuuu ;-) w sumie widzieliśmy poł buziaczka boczkiem a rączkę jak trzymała przy buziaku tak trzymala dalej.
A ja ledwo wstałam z fotela brzuch mnie nawalał od tych ucisków marcin szczęśliwy a ja czułam się jakby mnie ktoś skopał ale mimo wszystko MEGA HAPPYYYYYYY
Ja, ja, ja mam 16 połówkowe. Już nie mogę się doczekać.Hej, jest tu jakas dziewczyna ktora ma USG 16 czerwca??