reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Gosiane, sliczny chlopaczek!:D

Zupka, no wlasnie moj R wyskoczyl jak bylam z mloda w ciazy, ze ma piekne duze oczy po mnie niby, a ja myslalam ze sie ze smiechu posikam, bo zdjecia tylko ze zwyklego usg mielismy, wiec co najwyzej oczodoly mozna bylo zobaczyc:D (ale oczodoly faktycznie byly cudne hehe)

Ale swoja droga mloda ma 3,5 roku i jeszcze nigdy nie uslyszalam ze ma cos ze mne poza plcia:/ Za to wszyscy gadaja ze to caly tatus z urody (nawet moja wlasna osobista babcia - zdrajczyni;-))
No i w ogole czasem to dzieciaki naprawde wygladaja jak klony ktoregos z rodzicow:tak:

pysia zazwyczaj to rodzinka albo znajomi doszukują się podobieństw, chyba żeby przyuważyć czy dziecko nie jest sąsiada albo listonosza :-D

tylko doszukiwanie się podobieństw na USG 3 lub 4D to trochę bez sensu bo komputer sam "ubiera" obraz i to co jest mało widoczne on dorysowuję :tak:

Jestem kobity po glukozie

3 godziny w szpitalu mnie wykończyły...najpierw godzinę czekałam na pobranie krwi na czczo ( bo oczywiście sztab geriatrii juz na posterunku od 6 rano)...wypiłam ten specyfik - nie było najgorzej :tak::tak::tak:...ale po pół godz. ścięło mnie z nóg...taka sennośc że nie wiedziałam jaką pozycje przyjąć na tych niewygodnych krzesłach...

Wynik dobry bo od razu mi dali

cukier na czczo 65
po 2 godz od 75g glukozy - 105

a norma do 140

reklama
Do góry