reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ironia fajna rzecz mój synek ma na imie Filipek potrzebujemy 585zł ale nie wiem jak wpisac

reklama
czytam też ten wątek i powiem tyle...masakra :baffled:
Jeśli macie jakieś problemy to na priva mozecie siebie wyjaśnic.Po cholerę te wypominanki:dry:

A żeby nie było,że wpadam tutaj tylko by to skomentowac to poproszę pana Zbyszka na priva adres i nr.telefonu.Teraz co prawda nie pomogę,ale w kwietniu będę w Pl i wtedy zawiozę lub wyślę co nieco do Pana Zbyszka.:tak:

Ironia świetna robota! może dopisz jeszcze rozmiary ciuchów, butów?
Firanka paklanki to woreczki na zużyte pieluszki, w tej roli spełniają się też zwykłe jednorazówki ;)

Panie Zbyszku, wlasnie kurier odebral ode mnie paczkę dla Was. Na poniedzialek ma dojść. Wyslalam espumisan, więc bedzie na pewno. Wyslalam takze trochę ciuszkow, pieluszki, chusteczki, szampon, mydelko, vit D, 2butelki, krem do pupy, kaszkę dla malego i jedzenie dla was, oraz maszynki i zabawkę dla Filipka. Pozdrawiam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry