reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie i ja :)
Niunia śpi a ja mam troszke czasu dla siebie.
Wczoraj byłam u teściów zaprosić ich na rocznicowy obiad :) hehe.. teściowa w niebo wzięta ,że zobaczyła wnusie :)
Ja porozmieszczałam ogłoszenia że szukam pracy..i mam nadzieje ze sie ktos odezwie tym razem.

Jak Wi była mała tez opierałam jej butle o poduche albo kołderke :) tylko pilnowałam by sie nie zachłysnęła :)

reklama
jaki dzień ;/

Mama z raci tego ze w Krakowie cios sie zepsuło ma radioterapie w prokocimiu ( szpital dzieciecy ) wyszła z radioterapi dzis . i dzwoni siostra że jej syn rozwalił głowe i jadą za karetką do prokocimia , mama wróciła zobaczyć co i jak :no::no:

23may a jakie kupujesz Bebiko H, comfort czy normalne? ? ja kupiłam raz małemu bebiko comfort i wyrzuciłam całe opakowanie, wtedy jadł jeszcze butelke i pociązgnał raz i koniec, i teraz kupuje mu nadal to normalne tyle ze juz je łyzeczka maly urwis po 6 miesiacu rzucił butelka;-p napewno to wina składu mleka bo zmieniło smak nawet jesli tylko troszke to dziecku robi roznice;p

Hej;)

Ja po wizycie u dentysty jestem i jakas zmulona jestem.. Dostalam znieczulenie ale takie malenkie, ale tak mi wbila ta igle bo jedynke mi robila ze za chwile czuje goraco, duszno, mowie do T ze musze usiasc. Siadlam lekarka szybko kazala sie polozyc powachlowala mi, swojej pomocnicy kazala przyniesc wode z cukrem hehe;) Pozniej juz oki bylo, nie spodziewalam sie ze ta igla tak daleko wlezie i dlatego slabo mi sie zrobilo, bo nie zdazylo dzialac nawet zeby od niego cos. A jak mi borowała to myslalam ze mała mi z brzucha wyskoczy hehe;) Pozniej sciagnela mi kamien i teraz boli mnie ząb.. i dziąsła.. W sumie to zrobila mi jedynke i dwójke, i 6 mam do roboty ale to po urodzeniu bo to raczej kanałowo pójdzie. Ale tak czy siak uwielbiam tą dentystke hhehe;) Jest naprwde dobra w tym co robi mimo ze mlodziutka jest;) T tez dzis kanałówke zaczela i koronke bedzie wstawic. Tyle ze on to ma tyle zebow do roboty ze glowa mała..;/ No i za 3 zęby w tym 1 koronka nie duzo mu powiedziała. A ja mam darmowe bo w ciąży jestem;)
Najchetniej bym poszl spac, ale dzis T ma wolne i wzial sie za odswiezenie naszego pokoju, a w salonie nie ma warunków na sen i odpoczynek..;/;/ takze sie męcze.. później będe miala co robic po tym malowaniu, bo sobie od razu okno wymyje, zaslony poprasuje;)

Ostatnia edycja:
anna i jaka to praca?

Milenaa to coś poważniejszego że nie do Olk? wspołczuje bardzo i zdrowia dla malego życze

Alutka normalne kupuje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry