reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Inku jejciu ty to juz masz taki mega fajny okraglutki brzuszek :D a takie juz kopniaczki kiedy po tym puknieciach poczulas ? :D

I sie zalamalam na tej mojej dupnej umowie nic mi sie nie nalezy nawet zasilek macierzynski nic a nic eeh ;(

Ostatnia edycja:
reklama
Kawał faceta już to brzuchol też rośnie na potęgę by miał miejsce do rozrabiania ;D
Hm gdzieś tak 2 tygodnie temu (teraz się doliczyłam w końcu, tak to był koniec 17 a początek 18 tygodnia, chwile po leciutkich puknięciach zaczęło się już mocniejsze kopanie) :)

olciaaa a ile Twój bąbelek miał cm na ostatnim usg? Bo u mnie już w 14 tyg. miał 12 cm, a teraz 20cm, gin sama powiedziała że jest przerośnięty,bardzo szybko urósł i pewnie dlatego tak szybko czułam dość mocne kopniaki
biggrin.gif
Termin mam na 23.03 ale na ostatnim usg tydzień temu sądząc po wielkości malucha poinformowała mnie że może urodzić się wcześniej, nawet o tydzień

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale piękne brzuchy aż się zazdrości i by się chciało... Eh a tu zaraz 4 lata minie jak zaszłam w ciąże...

Milena
a może dotrze... Trzeba czasu niech dojrzeje... Oby nie za późno...

olcia jaki fajny brzusio :-)
a czemu nic Ci się nie nalezy ? to co Ty za umowę masz?? :szok:
Inka sodki .. ja z takim gdzieś szłam do porodu z 1 córką :-) z 2 miałam ciut wiekszy

tak sobie zerkam na membersów ile nas mamus czyta i ogólnie zalogowanych osób i młodych mam.. ale żeby napisać to już tylko garstka :-p

Dziękuję za miłe powitanie, wczoraj niestety nie miałam dziewczynki jak wam odpisac bo poszłiśmy z Nadusią do babci(teściowej) obładowali nas owocami raczej Nadie ale my musieliśmy naszej panience nosic:)

Moj własnie wyszedł do pracy, Nadusiek śpi a ja standardowo przed komputerkiem:) Wczoraj dowiedziałam sie ze brat za angli przyjeżdza na tydzien jest chrzesnym Nadusi i niema go od stycznia juz... Ciesze sie niesamowicie... Nadia co jakis czas otwiera paczuszki od wujka:) Ostatnia zawierała Płaszczyk zimowy, czapkę, szalik 2 bluzki i 2 pizamki, ale byłam strasznie zła poniewaz mimo że płaszczyk Brat kupił rozmiar 2-3 latka Na moją wyrośnieta pannice za mały:(
Musiałam odsprzedac i kupic nowy, w tamtym nie przechodziła by całej zimy^^

olcia ladny brzuszek, ja mam juz wiekszy ;-)
inka o jakby swoj widziala ;-) sliczny. tez masz termin na marzec? wiesz juz kto bedzie?

vi powiedz mi jak Vi zareagowala na Em? bez entuzjazmu czy odrazu oszalala na punkcie mlodszej sis?

ookatkaoo fajnie ze przyjezdza. pewnie rozpiesci mala na maxa ;-) a na dlugo zawita?

u nas noc super, mala jeszcze spi wiec ja z herbata nadrabiam co moge.
milego dnia dziewczyny

reklama
Hejjjjjjjjjj;)))
Jestem szczesliwa, wczoraj maluszek chyba fikolka robil haha;) Lezalam na lewym boku i byly takie bulgotki i takie jakies delikatne ruchy, a nagle jakby fikolka maluch zrobil tak sie mocno poruszylo;) ale to slodkie bylo;))))
Kurde dzis rano zgage mialam bo paluszkow slonych sie najadlam:p
Ja mam termin na 17 kwietnia;) Ciekawe kiedy zechce wyjsc rybka;)
A zdjecie musze dopiero zrobic i wtedy wrzuce;-)

Do góry