reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze ile czeka się od pierwszych objawów ząbkowania do wyrzynania się ząbka? U nas lewa jedyneczka już jest, tzn taka mała biała kropeczka, ale drugiej nie widać, tylko rozpulchnione dziąsełko

reklama
Black... roznie, naprawde... u nas od 1 objawów to pojawienia się 1 ząbka mineło 3 miesiace:zawstydzona/y:meczarnia okropna...

Black-ja co prawda tych czopkow nie stosowalam ale proboj...:-)za to smarowalam Dntinoxem i pomagalo a Bobodent nie....Darus jak mial 3 miesiace zaczol cierpiec a zabek pierwszy pojawil sie jak mial 9 miesiecy...

Zmienie, zmienie. Dziś na spacerze zajdę do apteki.

A my dziś mamy powtórne stracie na obiadek z marchewką + jabłko. Niestety Julka po ostatnim jabłku miała straszną biegunkę i śluz w kupce, ale że było to już dawno to dziś znów będziemy próbować. Mam nadzieję, że tym razem będzie ok. No i wyskoczyła jej wysypka na brzuszku od nowej oliwki :baffled:

cześć dziewczyny!!! zapraszam wszystkie mumuśki przyszłe i obecne których mąż jest za granicą. chętnie wymienie doświadczenia ;-)

Hej dziewczyny ja tak od siebie zycze Wam wszystkiego naj naj naj :) a tak pozatym, czy wasi mezowie, partnerzy kombinowali, lub kombinuja dla Was od dziecka cos na dzien mamy?

mój mąż jest za granicą dopiero 2 miesiące ale dla mnie to strasznie długo. mamy 9 miesięcznego synka. :-) ciężko mi bez niego. a jak jest z wami?

reklama
Witajcie
ja musze sie pochawlic ze moj Kacperek poszedł wczoraj spac po kapieli i jedzonku około 22 a obudził sie dopiero o 4:30 i tym sposobem na dzien matki sprawil mi genialny prezent bo sie wyspałam!!! Kochane to oje dziecko:-)

Black współczuje żąbkowania ja to sie az boje co to bedzie jak mój zacznie miec objawy masakra sąsiedzi nie wytrzymają
Mamaola Zadam moze troche głupie pytanie ale jak ty przyzwyczaiłas dziecko do smoczka? Bo ja czasem widze ze mój kacper poprostu chce pomamlac cos i kupiłam pełno smoczków róznych rodzajów nawet jeden odpowiadajacy kształtem smoczkowi z butelki no ale z tego smoczka nic nie leci wiec mój mały nim pluje:-p
dorom5 sliczny jest:-) taki kochany eh:-)
KingaMZ Tak myslalam ze w najgorszym wypadku az tyle ale miałam nadzieje ze moze akurat nie pewnie bede miała tego pecha i przez 6 ty bede sie meczyc

Do góry