reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

monika hehehe niezle niezle....ja bym sie nie zgodzila na studentow :D
tak w ogole to milo by bylo jakbys sie przedstawila nam :)

ehhhh ledwo co Igor zaczal jako tako wychodzi z 3 tyg kaszlu, ktory nie wiadomo skad sie wzial i co go spowodowalo....a Pani w przedszkolu mu dzisiaj kupila loda....bo jezyk przygryzl..super...juz jeczy przez sen - znowu :|

reklama
monika.....a lekarze orzekli ze przez to stracila ciaze? mnie w ciazy brzuch bolal przez pierwsze 4 miesiace.... :)
ona specjalnie chciała stracić i przepisał jej luteine:(((pod język....ja jak odstawiłam ten lek to naprawde bóle zniknęły i teraz mam śliczna mała Maje....natomiast teraz niedawno miałam problem z okresem i znowu dostałam luteine pod język....po 6 dniach brania dostałam okres:)

monika hehehe niezle niezle....ja bym sie nie zgodzila na studentow :D
tak w ogole to milo by bylo jakbys sie przedstawila nam :)

ehhhh ledwo co Igor zaczal jako tako wychodzi z 3 tyg kaszlu, ktory nie wiadomo skad sie wzial i co go spowodowalo....a Pani w przedszkolu mu dzisiaj kupila loda....bo jezyk przygryzl..super...juz jeczy przez sen - znowu :|
A sorki koleżanki:)))bo ja tak sobie patrze i pisze:)))
no to jestem Monika mam 7 miesieczna córcie i jestem z Piotrkowa:)))
sorki, że tak pisze bez ładu...ale mam 1000 myśli które bym chciała napisać:)))pozdrawiam

Anastazja nie badz taka smiertelnie powazna :) chcesz mi powiedziec, ze naprawde nigdy w zyciu nie sklamalas? i dlaczego ci przykro? pokazywalam ci tylko rozne mozliwosci...co w tym zlego? nie mowilam, ze sie mylisz....ale ze roznie moze byc i nie zawsze jest tak jak myslimy.... :)

nigdzie nie napisałam,że nigdy nie skłamałam...więc nie wiem skąd to wywnioskowałaś..a jeśli się pytasz o kłamstwo dla sensacji czy innych plotek..to tak..nigdy w takim kontekście nie skłamałam...przez wiele lat wymyślano niezliczone historię na mój temat, bo byłam inna niż wszyscy i nie chciałam podporządkować się dresiarni..a dlaczego jest mi przykro? bo część Twoich wypowiedzi odbieram jako atak na mnie...może dla Ciebie to nic nie znaczy, tak jak dla mnie nic nie znaczyło to określenie "głupie" forum...tylko,że ja wytłumaczyłam o co chodziło i przeprosiłam,że źle zostałam zrozumiana....Ty brniesz w to dalej bez sensu...niby obie się zgadzamy co do postaci Malwiny,ale Ty nie odpuszczasz sobie tego tematu....tylko ciągle coś wyłapujesz...a jeśli w tych różnych możliwościach ,co chciałaś mi przekazać, mówisz o Malwinie to ok, ale ja mówię o czepianiu się mnie...a nie o niej,więc nie za bardzo rozumiem co ma jedno do drugiego...

Kinga może i masz rację.. Ale mój P. sam do końca nie jest pewny :)) No zobaczyyyymy, wyjdzie w praniu :-)
Anastazja no raczej :-D Wątpię żeby się odważył zaglądnąć tam :D
Monika o jezuu, dziwnie tak przy studentach.. Nie chciałabym tak.. A tak w ogóle to witaj, też będę mieć MAJUNIĘ :))

anastazja aaaa nie no co do tego rodzaju klamstw to masz 100% racje...tez mnie to irytuje i zawsze zastanawia po jakiego grzyba ktos to robi....wiesz...chyba kazdemu zdarzylo sie uslyszec na swoj temat ciekawa historie :p
laska, ja calkowicie spokojnie z toba rozmiawiam...w zaden sposob nie chcialam ciebie zaatakowac czy czepiac sie....wybacz...taki mam styl rozmowy na mniej lub bardziej kontrowersyjne tematy :) wiec na przyszlosc ci mowie, ze po 1 nie odbieraj tego calkowicie w sposob osobisty po 2...od razu mi powiedz, ze znow zaczynam :)

Anijka moj to do konca nie chcial...a w rezultacie i tak i tak byl :D

Kinga może i masz rację.. Ale mój P. sam do końca nie jest pewny :)) No zobaczyyyymy, wyjdzie w praniu :-)
Anastazja no raczej :-D Wątpię żeby się odważył zaglądnąć tam :D
Monika o jezuu, dziwnie tak przy studentach.. Nie chciałabym tak.. A tak w ogóle to witaj, też będę mieć MAJUNIĘ :))
haha bóle są tak cudne i strasznie rozgrzewające, ze nawet jakby stał Kwaśniewski to byś na niego nie zwróciła szczególnej uwagi:))))

Ciężko po 9 latach bycia gnębionym nie doszukiwać się ataków:) szczególnie kiedy żyje się 21, z czego jakieś 16 lat życia się pamięta:p więc większość było ciężko jak łatwo sobie policzyć:p ale zostawmy już ten temat:p na drugi raz będę już krzyczeć,że ze mną tak się nie rozmawia:p

reklama
Anijak ale z tym rozowym to tak na serio czy tez przygrane? Co do porod z mama nie zdecydowala bym sie nigdy a P spisla sie idealnie co prawda na haslo chce pan przeciac pepowine to zbled i msial wyjsc prawie zemndlal ale on strasznie wrazliwy jest na takie rzeczy bidaczek:-p Ty bedziesz wiedziala najlepiej kogo chcesz miec przy sobie;-)
Kinga moj tez caly czas mowil ze nie a jak go lekarak zapytala to wypalil ze tak bylam w szoku:shocked2::-p

A mnie glowa boli dzisaj. Miki czuje sie coraz lepiej tylko byl dzisaj tak zmeczony ze padl bez kolacji pewnie pobdzi babcie.

A ktoras z was mnie pytal o czas wolny raczej znajduje bo szczerze mwoiac nigdy nie bylam specialnie uczacom sie skpilam sie na matralnych przedmiotach to mi wystarczy reszte jakos na 3 przejade i mi wystarczy;-)

Do góry