reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Dzień dobry:)

Matosia ja mam tak samo, codziennie oglądam zdjęcia z wesela i jak widzę, że ktoś przygotowywuje się do ślubu to mi się smutno robi, że to już za mną:( hehe ale pocieszam się, że mam teraz męża i jesteśmy szczęśliwi:) kurcze co do tego suwaczka to też nie wiem jak go stworzyć ale dzisiaj pokombinuje:)

Malwinko wiesz co szkoda, że nie zostałaś na obserwacji bo by Ci powiedzieli co jest grane i może poradzili coś więcej. A co do wyniku i badania USG to one raczej są wiarygodne chociaż nigdy nie wiadomo. Zrób test to będzie kolejny sposób na potwierdzenie:) nie wiem czy chcesz tego dzidziusia czy nie bo nie wiem czy mam gratulować (nie chcę zapeszać). Przepraszam, że nie wiem tego ale po prostu nie byłam w stanie nadrobić wszystkich postów i nie znam Cię tak bardzo jak znam inne dziewczyny. Więc wybacz moją niewiedzę. A wy się staracie ze swoim TŻtem??

Aha i jescze jedna prośba:) czy któraś z Was mogłaby mi na priv napisać namiary do Niuni na NK? bo zdążyłam zauważyć, że urodziła i chciałabym zobaczyć jej cudeńko malutkie:)

reklama
kolia po prostu nie mogłam zostac w szpitalu

PATRYCJA Ja z moim staramy sie o dziecko ale ostatnio coraz mniej bo praca i tak wkółko lekarz dał mi zwolnienie na 3 tygodnie do kolejnego badania usg.
mam zlecenie lezenia w łóżku żeby w razie czego nie straci ciaży mam sie nie przemęczac. A tak wogóle to dzisiaj przez mdłosci nie mogłam usnąc zaraz ide sie położ może zasne napisze jesZcze jak coś to wieczorkiem chba że mi sie uda jeszcze coś napisac do 13

Malwina no to super, że może Wam się uda:) trzymam kciuki:) jednak coś w tym jest, że jak się nie stara specjalnie to się udaje może nam też się uda:) a Twoi rodzice co na to? bo widzę po suwaczku, że ślub już tuż tuż:) gratuluje:) wypoczywaj i daj znać jak się czujesz:)

Malwina no to super, że może Wam się uda:) trzymam kciuki:) jednak coś w tym jest, że jak się nie stara specjalnie to się udaje może nam też się uda:) a Twoi rodzice co na to? bo widzę po suwaczku, że ślub już tuż tuż:) gratuluje:) wypoczywaj i daj znać jak się czujesz:)

Moi rodzice i mojego P rodyice sie ciesy i bardyo ch miec wnuka lub wnuczke.
Ślub za rok narazie bierzemy cywilny i robimy przyjecie na 30 osób tylko.
Może wkońcu sie nam udało bo zaczełam sie już cieszyc ale nie chce zapeszac okaze sie dokłądnie za 3 tygodnie czy przenosiłam ciąze bo jak narazie postałam luteine i kwas foliowy musze łykac

malwina gratuluję :)

Anijka dodałam Cię na nk :)

A ja nie mogę dojść do siebie po weselu... jestem taka zmęczona że szok! ale warto było, bo się super wybawiłam :) a zaraz spadam do szkoły - chyba zasnę tam :/

Jak któraś by chciała mnie na nk to poproszę PW :)

Malwina no to super, że Wam się tak wszystko ułożyło i rodzice się cieszą:) nic tylko gratulować:) może Waszym ślubnym prezentem będzie potwierdzenie ciąży:) trzymam kciuki:*

Anijka a Ty jak się czujesz?? Co słychać w ogóle u Ciebie? bo ja opóźniona jestem teraz z wiadomościami hehe:D:D

Shiraa, Cornellka, Anastazja, Kinga, Matosia i reszta dziewczyn gdzie się podziewacie??:)

jestem jestem:)

Patrycja napewno zal ze juz ten dzien minal ale wy juz mozecie cieszyc sie soba i starac sie spokojnie o malenstwo wierze ze w koncu sie uda a bierzesz nadal wiesiolka?mieszkacie sami czy z rodzicami?

Anijka oj to musi byc cudowne slyszec serduszko swojego malenstwa:)

Shirra kurcze wspolczuje Ci ale zacisnij zeby juz nie wiele zostalo dasz rade

Malwina mam nadzieje ze to prawda z tym co piszesz zycze aby to malenstwo jednak bylo bo jak juz pisalam to tydzien temu sama napisalas ze mialas @ a teraz ze Ci sie spoznial wiec nie wiem w co wierzyc

Anulka ale to ze masz nadrzerke nie znaczy ze nie mozesz miec dziecka a maz chyba musi ochlanac dajcie sobie czas

ja wlasnie bylam spotkac sie z moja kolezanka ktora jest w ciazy byla u gin i slyszala serduszko opowiadala wrazenia i tak slicznie wyglada:)

ja też jestem...kurczę rozchorowałam się i w tej wampiriadzie nie będę mogła wziąść udziału, bo mam antybiotyk...;/

Malwina...kurcze...przykro mi,ale średnio Ci wierzę...ale jeśli mówisz prawdę to gratuluję:)

Patrycja:) a jak mieszka Ci się bez rodziców?:D fajnie co nie?:D ja za nim nie wróciłabym już na stare śmieci:p choć mieszkam sama trochę dłużej, bo już 4 rok niedługo stuknie:p a wy wynajmujecie czy w waszym mieszkaniu mieszkacie?:)

Shirra....kurcze...przechlapane masz na tym stażu....współczuję Ci...

Cornelka...a co tam u Ciebie i Twojego TŻ?:) już ok?:)

Kinga, Elisse gdzie się podziewacie?:)

Anastazja glowka do gory jak wyzdrowiejesz sama mozesz pojsc i oddac krew wracaj szybciutko do zdrowia:)
u nas a bardzo dobrze odziwo hehe:)a u was jak tam nic nie piszesz? a co do mieszkania to i ja prawdopodobnie wkrotce wybede z tego gniazdka do naszego:D

reklama
no to super:):) no ja Ci powiem, że u nas też dobrze:) choć mieszkać razem nie będziemy jeszcze przez wiele lat:) to samo z zaręczynami i ślubem:p a dziecko pewnie dopiero po 30:p z jednej strony się cieszę, z drugiej strony chciałabym chociaż zaręczyny przyspieszyć, no ale cóż:) samo życie;)

Do góry