reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o mamuśkach z Norwegii:))))

reklama
Witam wszystkie mamy w NOrwegi ,jestem tu nowa i na forum i w norwegi:-)przyjechalam z synkiem Bartusiem do meza mieszkamy w Hareid,aktulanie czekamy na przeczkole i wtedy zaczne szukac prace ,milo by bylo spotkac sie z mamuskami z okolic pozdrawiam

Witam wszystkie mamy w NOrwegi ,jestem tu nowa i na forum i w norwegi:-)przyjechalam z synkiem Bartusiem do meza mieszkamy w Hareid,aktulanie czekamy na przeczkole i wtedy zaczne szukac prace ,milo by bylo spotkac sie z mamuskami z okolic pozdrawiam

Cześć Anula! Witam na forum. :-) Mam nadzieje, że szybko znajdziesz pracę! :-)

Hej!!

Zchecia przylacze sie do was!! ;-)

IMIĘ: Wiola
DZIECI: oczekuje pierwszego dzidziusia :-)
CZYM SIE ZAJMUJĘ: pedagog
GDZIE MIESZKAM: Oslo
SKĄD JESTEM: Stargard Szczec.

IMIĘ: Iwona
DZIECI: Maya 27.10.2008
CZYM SIE ZAJMUJE: Siedze w domku z mała :)
GDZIE MIESZKAM: Haugesund
SKĄD JESTEM: Śląsk- Łaziska

Witam mam na imię Iwona wiek 36 lat i obecnie czekam na pierwsze dziecko Franka. Obecnie jeszcze mieszkam w Gdyni, ale już nie długo jedziemy razem do męża syn, pies no i ja. Będziemy mieszkać w miejscowości Rennesoy. I na razie będę zajmować się tylko domem.

reklama
czesc ;) zapisalam sie do forum, mieszkam w Buskerud (gol) i mam nadzieje ze któras z was mi pomoze. Mieszkam 3 lata tutaj, ale z uslug medycznych korzystam tylko w PL, niestety cizy sie tak nie da, chociaz bede sie starac czesto bywac w PL, potrzebuje jakis informacji...czy jest cos takiego jak prywante gabinety ginekologiczne?? jak w PL? wiem ze diwne pytanie, ale kompletnie nie mam pojęcia w tym teamcie...zalezyało by mi na normalnym ginekologu a nie na prowadzeniu ciazy przez rodzinnego... plis pomózcie !!

Do góry