reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Ok, ide spać bo za chwile zaczną mnie jeszcze zęby bolec i bedę się zastanawiac na jaki fotel mam się polożyc - dentystyczny czy gonekologiczny
DOBRANOC!!!!
DOBRANOC!!!!
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Współczuję :-(. Niefajnie, że się tak źle czujesz. Mam nadzieję, że to się szybko zmieni.Morgen
Wszystkie spia??
Ja mialam koszmarna noc..migrena do 5rano po tych cholernych tabletkach,a o 7 pobudka na kolejne.. Teraz sniadanko...
A brzuch twardy jaki byl taki jest...
Moja noc była spokojna. Uczymy Maję jeść co 3 godziny, póki co z dobrym skutkiem. Mała się najada, my ją wylulamy i ona śpi jak kamyczek :-). Z tego względu też się wyspałam. W ogóle mój termometr z etosa nie wytrwał kontaktu z wodą :/. Dzisiaj mąż kupi nowy
Czesc dziewczyny.
MGD tulam , ach , moze cos wymysla tam madrego.
Ja poszlam spac o 3 i wstalam pol godzinki temu, M wrocil z nocki, wyslalam go po bulki, sama prysznic , ubieranko i lece do poloznej i bede sie dzis tlumaczyc jak to nawywijalam ostatnio hehe
Napisze wam pewnie dopiero pozniej, bo zamierzam po powrocie wykonac skok do otwartego lozka i pospac zalegle godzinki.
dobrego dnia!
MGD tulam , ach , moze cos wymysla tam madrego.
Ja poszlam spac o 3 i wstalam pol godzinki temu, M wrocil z nocki, wyslalam go po bulki, sama prysznic , ubieranko i lece do poloznej i bede sie dzis tlumaczyc jak to nawywijalam ostatnio hehe
Napisze wam pewnie dopiero pozniej, bo zamierzam po powrocie wykonac skok do otwartego lozka i pospac zalegle godzinki.
dobrego dnia!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
mgd hehe wiesz trzeba umieć rozróznić ból, ja miałam taki ze poprostu gryść sie nie dało tym zębem ale ten po zabiegu czasami daje o sobie znać jak jest duzy skok ciśnienia i gwałtowna zmiana pogody ale to juz inaczej boli i w niczym nie przeszkadza
trzymaj sie ciepło, jestes pod opieką wiec napewno nic złego sie nie stanie
aha jeszcze co do tego zdjecia ze mogli nie zauwazyc, tak to sie zdaza, ja mialam robione rtg całej szczeki na poczatku ale nie łapie wszystkich korzeni i nie zawsze widać co tam wysoko sie dzieje pod korzeniami
Iskierka heheh dobre, z tymi fotelami
trzymaj sie ciepło, jestes pod opieką wiec napewno nic złego sie nie stanie
aha jeszcze co do tego zdjecia ze mogli nie zauwazyc, tak to sie zdaza, ja mialam robione rtg całej szczeki na poczatku ale nie łapie wszystkich korzeni i nie zawsze widać co tam wysoko sie dzieje pod korzeniami
Iskierka heheh dobre, z tymi fotelami
Iskierka71
Czesc dziewczynki, ja JESZCZE w dwupaku;-)
Spalam dość dobrze, ale czuje że kostki u nog i dlonie mam opuchniete. Narazie nic mnie nie boli, za to mala szaleje w brzuszku. Mogła by juz poszalec "na wolności" Wcale bym się nie obraziła;-)
Spalam dość dobrze, ale czuje że kostki u nog i dlonie mam opuchniete. Narazie nic mnie nie boli, za to mala szaleje w brzuszku. Mogła by juz poszalec "na wolności" Wcale bym się nie obraziła;-)
reklama
Iskierka71
Witam.Witam!
Przychodze tu z moim pytankiem, jakie kosmetyki dla dzidzi?
Ja osobiście na chwilę obecną mam jedynie olejek po kąpieli ze Zwitsala. Na pupcie mam Sudocrem i maść cynkową (zinkzalf), którą dostalam w pakiecie z Kruidvat.
W któryms wątku była dyskusja i wiem, że dziewczyny polecają różne serie (w tym niemieckie), w zależności od tego, jak skóra dziecka te kosmetyki toleruje.
Mam nadzieję że ktos się jeszczew wypowie w tym temacie
Podziel się: