reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

heja :-)
Ja dzisiaj będe zawalona robotą więc miłego dnia moje panie ;-) Boi mężuś do domku dzisiaj wraca po tygodniu nieopbecności ;-)
bodzinka szkoda ze potraiłaś scrapki :-( Musisz przetrzepać kompika ;-)
A Ja wam pokaże moje córcie na spacerku
piękne prace:tak:Aż miło popatrzec:-)

Dzień dobry!

A mój synek przeziębiony... :-:)-:)-(
dużo zdróweczka dla Natanielka:tak:

bo trzymam kciuki za moja Natalkę dziś jest na konkursie recytatorskim:tak:

Przebrnęlam przez wasze posty.:-p choraskom zdrówka:tak:
to ja też trzymam:-)

Czarnulka super:tak::tak:JA nie umiem w te piękne ramki zdjęc powsadzać jak już je ściągne:-:)-(

Za to coraz fajniej mi wychodza takie rzeczowniki:-)
ja też nie potrafię tego poskładac. No te twoje prace bosssssskie:-D Ja jeszcze nie ściągnęłam tego programu:zawstydzona/y: Chyba najwyższy czas:tak: Zdróweczka kochana i wrzuc dziś na luz;-)

cześć dziewczyny:-)
Obejrzałam zdjęcia - bardzo ładne i osoby na nich i zdobienia:-).
U mnie dzisiaj tylko 4 stopnie i kropi deszczyk.
Moje dzieciaczki zdrowe ale mój M katar bardzo duży dostał i męczy się już trzeci dzień. Mam obawy o Dawidka żeby zaraz nie złapał tego kataru.
Jaśminka rysuje a Dawidek wspina się przy moich kolanach.
Marta dzisiaj zdobię te ziemniaki co pisałaś wczoraj. Tylko czy muszą być skwarki?. A może masz jeszcze jakieś fajne proste przepisy aby urozmaicić te zwykłe prawie codziennie jedzone ziemniaki.?

pozdrawiam
poczytam Was troszkę:-)
mój też zawsze jak choróbsko przywlecze to jest masakra. On trzy dni i zdrowy, a my zalegamy na dwa tygodnie:-( Trzymajcie się zdrowo:-)
Madzia zakłada swoje skarpety psu i usiłuje go gazetą nakarmic:-D Skąd te dzieciaki mają takie pomysła:nerd:

reklama
Udało mi się krok po kroczku wsadzić zdjęcie do rameczki ale ja zrobiłam zapisz zmiany to...mi znikło:baffled::baffled::baffled::baffled:Gdzie mój scrapek:-:)-:)-(A taką fajna rameczke ściągnełam...Nie mam dzis wiele natchnienia dobrze,że mój brzdąc pięknie się bawi.Wprawdzie bałagani ale coś za coś....Teraz bawi się z bobaskiem z szyby:-D:-D:-D

Sikoreczko - mam nadzieję że nas nie zarazi. Widze że się przejął i nie chce nawet Dawidka na ręce brać. Oczywiście ;-)rozumiecie od trzech dni jestem z dzieciakami i zajmuję się nimi 24/24. Nawet jak wraca z pracy to moj M teraz nie może zając się Dawidem bo go zarazi. Pewnie i z jednej strony ma rację ale ja wymiękam...

Niech ktoś za mnie włosy umyje.....

Hej Bodzinka i Sikoreczka...widze ze okupujecie watek ;-) (Sikorki i Lolo z listopadowek 06 jak i my)
Witam pozostale maminki :-)
Ja za fryteczki dziekuje...probuje zrzucic brzuszek przed latem ;-) Od pn bede chodzc dwa a nie jak teraz jeden raz na aerobik :-)
Kuba zasnal wlasnie.

reklama
Hejki!

Zaglądam powiedzieć dzień dobry!

Ostatnio gubię się na naszym wąteczku.... jest tyle nowych mam, że jak przeczytam co u Was to nie mogę sobie przypomnieć co komu miałam napisać, no to tylko Was podczytuję :tak:

Dziewczyny foty cudne.
Wszystkim choraskom życzę zdrówka.

Do góry