reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Ja znowu z moją wesołą dwójką, a tatuś w pracy. Na szczęście, po południu przyjedzie babcia;-). Muszę troszkę ogarnąć mieszkanko i zrobić obiad. Pranie już wstawione i kompocik dla dzieci się gotuje.
A wiecie, że mój mały kaskader już sam umie wchodzić do swojego krzesełka (mamy drewniane):baffled::confused::-p. Chyba niedługo na lampę wlezie małpka mała:baffled:.
Donatella - udanej wyprawy:tak:
Iwonka - super huśtawka:cool2:
Dzisiaj mój ostatni dzień w domku i jutro muszę iść do pracy. Będzie mi was bardzo brakowało, pewnie będę zaglądać dużo rzadziej:-:)-:)-(. Chyba że w pracy znajdę trochę wolnego czasu, ale bardzo w to wątpię.

reklama
Moje dziecko spi,obiadek sie gotuje.Nie wiem czy gdzies wyjdziemy dzisiaj bo jest strasznie zimno:baffled:Chcialam kupic sobie jakies kwiatki do ogrodka:tak::happy:
zuzia tylko za rzadko do nas nie zagladaj:no:;-);-);-)Powodzenia w pracy:-)

Iwonka - postaram się zaglądać tak często, jak się da (w końcu też jestem uzależniona;-):-D).
U nas też zimnica, choć świeci słońce. A do tego strasznie wieje i z pierwszego spaceru zrezygnowaliśmy. Nie chcę, żeby mi się Kuba teraz rozchorował.
A na obiadek będzie panga, ziemniaczki i kiszona kapustka (już mi ślina cieknie:cool2:;-)). Moja Karolcia też uwielbia kiszoną kapustkę - mam własnej roboty. Ciekawe, czemu dzieci tak lubią kwaśne rzeczy:confused:. Kuba jeszcze nie próbował, bo chyba jest za mały, ale wczoraj zrobiłam kompot z rabarbaru (też trochę kwaskowaty) i bardzo mu smakował:tak:, więc chyba lubi kwaśne.
Oki, spadam jeszcze coś zrobić, zanim babcia przyjedzie:-).
Miłego dnia wszystkim:yes:.

My juz po obiadku,dzis wyjatkowo wczesnie byl.Teraz siedze i sie zastanawiam co bedziemy dzisiaj robic w taka pogode

Witam ja tylko na momencik zaraz spadam na ogródek z Victorkiem.Mężuś w pracy i nie chce mi się samej z wózkiem i psem chodzić więc wyjdę pod domek:-DLeń ze mnie ale co tam

Witam,,,
U mnie słonko wyszło,to chyba cud jakiś,hehe
Ale zimno dalej ejst i wieje mocno,dlatego siedzimy dalej w domku.Właśnie gotuje obiadek,a Matu się bawi starymi zabawkami,które właaśni epakowałam żeby zanieść do piwnicy,bo tylko zagracają mu pokój.
Pozdrowionka dziubki...
Miłego dnia dalszego...

Witam dziś dużo nie pisałyście to szybko nadrobiłam. Ja dziś nieprzytomna jakaś. Rano mało pożaru nie zrobiłam w domu i tylko dzięki przytomności mojej córki nie spaliło się mieszkanie. Swoją drogą nie myślałam ze ona taka mądra i poradzi sobie z wyłączeniem kuchenki i zestawieniem palącego się garnka. Gotowałam mleko i w międzyczasie do pralni pobieglam zapominając o mleku. Jak wracałam poczułam swąd i wszędzie widzę szaro. Mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam że to u mnie . Magda jeszcze spała ale jak weszłam to patrzę kuchenka wyłączona , garnek spalony w zlewie a ona bidula płacze. Byłam z niej ogromnie dumna i zła na siebie okropnie.:tak: :wściekła/y: to uciekam na dwór.

aniab :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
O rany dobrze ze sie nie poparzyla i nic sie nie stalo,biedna sie wystraszyla ale jak madra i odwarzna ta twoja corcia :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witka..
Ojeju Aniu to naprawde szok,ale jaką masz dzielną córeczkę,bidna wystraszona,ale odważna tym samym i że się nie bałą...:-) bRAWO

reklama
Czesc, tylescie sie popisaly, ze nie nadrobie:zawstydzona/y: u nas pogoda piekna. Sloneczko i cieplotko ok. 27 stopni, wiec w sobote bylismy caly dzien nad morzem, Erik bawil sie w piasku, a mysmy sie wylegiwali:tak: W niedziele grilowalismy u znajomych,wiec tez bardzo przyjemnie. A dzisiaj w koncu zamowilam Erikowi lzejsza i mniejsza spaceroweczke firmy Hauck, dalam za nowa 50 Euro,wiec wydaje mi sie, ze chyba nie przeplacilam:laugh2: A ile kosztuja takie parasolki w PL?

Do góry