aguska2017
Fanka BB :)
As nie źle z tą kamera!!!!!!!ale zobacz jak to z człowieka czubka można zrobić zostawiasz włączone światło wracasz zgaszonę i nikt sie nie przyznaję można oszaleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No serio wychowałam ;-)
Kiedyś jak mnie nie było to teściowa lub teść potrafili mi po domu chodzić i sprawdzać wszystko i oczywiście oni nigdzie nie byli i nic nie widzieli tylko dziwne ,że wszystko wiedzieli...
kiedyś włączyłam żelazko i zostawiłam w garderowie (automat sam się odłącza po nagrzaniu) przychodzę i wyłączone
Następnego razu światło gdzieś tam włączone -wracam znów wyłączone ,więc się wkurzyłam i ustawiłam kamerę i się nagrało
Już nie mieli wymówki i wiedzieli,że po mnie to się można wszystkiego spodziewać
W tej chwili teściowa jak coś chce to telefonem dzwoni i pyta a teść wcale nie przychodzi ,bo na klucz wejście do siebie zrobiłam .Kilka razy zamknęłam ,a teraz to już nawet nie zamykam ,bo się odzwyczaił do chodzenia na górę .
Tak jak widać nawet teściów można sobie wychować
Ameliee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 6 letnie dziecko tak twoi rodzice traktują?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa toż oni mu krzywde robią.
z F w klasie jest dziewczynka ktorej babcia i mama plecak noszą. ubierają tak jak niemowlaka. nawet dziewucha buta sobie nie nalozy. bo mama jej nie pozwala. bo jak sie spoci to ją powieje na podworku.jak sniegu troche jest na chodniku, lub pelno kałuz to potrafią ją na rekach niesc.. bo nogi przemoczy, zachoruje, pobrudzi buty,ochlapie sie itd.. kosmos dla mnie.
Fanta moi chlopcy to jedyni wnukowie moich rodziców.jak widze na co pozwala im moj tato.. to momentami mam ochote mu wlomotac..tacie ofkors.
u tesciów? 10 dzieci. ale i tak chlopcy tam malpiego rozumu dostają a jak sie wszystkie dzieci na raz zjadą to tescie wymiekają hahahaha ogarnąć taką gromadke w wieku 8-2 latka i tak wszystkim na wszystko pozwalac ahahahahahahaha..
A no można ,ale się nie dałamAs nie źle z tą kamera!!!!!!!ale zobacz jak to z człowieka czubka można zrobić zostawiasz włączone światło wracasz zgaszonę i nikt sie nie przyznaję można oszaleć
No niezła przeprawa była ,ale ja to po trupach do celu dla świętego spokoju i czystego sumienia ;-)as to Ty niezłą przeprawe mialaś ze po kamery musiałas sie podłączyć!!a to ci ludziska
renata matko boska jak tak mozna dzieci uszczęśliwiać???super pole do rozwoju szykują tej dziewczynce!!ehh
moja kumpela ma niespełna 2 letnią córe(w grudniu bedzie miała 2 lata) i ten trzpiot co potrafi chałupe w 5 minut przemeblowac jest tak samodzielny ze mi kopara opadła jak on sie kompletnie sama ubierze hihih najlepiej jak teraz rajtuzki zakłada ale "ŚAMA"!!
normalnie aż współczuję dziadkowi . Kubuś w całym zamieszaniu najlepszy .Co do dziadków hmmmm.....
A co powiecie jak ja ostatnio zamarłam na widok teścia karmiącego z widelca mojego 10 latka
Kuba siedział grał na lapku ,a dziadziuś stał o kuli nad nim i go karmił z widelca prosto do buzi ,żeby mu w grze nie przeszkadzać
Ale zrobiłam wtedy dym na całego
Oj po drugiej stronie ulicy było mnie chyba słychać
Efekt jest ,bo włyszałam ostatnio taki tekst młodego :
Dziadek ja sam ,przecież nie jestem malutkim dzieckiem
a jak mama Cię przyłapie to znów będzie istna wojna pod Grunwaldem
Taaaa ja to już powinnam wiele poradników napisać ;-):-):-)najlepsze wyjaśnienie, że "samo się" zrobiło ;-). Wiesz, co poradnik jakiś napisz pt.: "jak wychować teściów", a ja już w kolejce się ustawię i jako pierwsza do kupienia . Mój teść to kochany człowiek, wszystko rozumie, tradycjonalista straszny z niego ale najważniejsze, że teściową wychowuje i potrafi jej wytłumaczyć wsio a jak nie da się wytłumaczyć to mówi: Maga idź zobacz czy cię w kuchni nie ma . Ta wtedy milknie albo się obraża i idzie . Zresztą się śmieje, że chop z mazur ;-). Pomysły ma tylko okropne. O młodego mi chodzi, jak z nim rozmawia. Kuba przez niego się nauczył, że jak mama i tata nie kupią to dziadek kupi i obiecuje mu co mu na przyszłość kupi . Tępię to strasznie już nie raz głos na niego podniosłam, że nie i koniec <inaczej się do nie go nie da czasem>. Ma poczucie humoru ;-), to się śmieje, że okropna jestem.
Czasem ja tak mam z teściem, udusiłam bym za pomysły typu: Kuba będzie duży, to dziadek qłada kupi . Rodzice straszą krzywdę robią dziecku... wychowają księżniczkę, a potem nie da rady sobie w życiu.
To ciekawa jestem co by Twoja mama powiedziała jakby zobaczyła mojego Kubę .On pierwsze co robi to rozbiera się do majtek po przyjściu ze szkoły,bo ubranie denerwuje .Oczywiście biega również bez butów ,bo on lubi czuć zimną podłogę .Potrafi włożyć ręce do zamrażarki ,bo tam chłód czuje lub wyjść na taras w lutym bez skarpetek ,otworzyć buzię i łapać krople deszczu lub płatki śniegu...Heh ja wiem, że moj maly moze opozniony. Ale moja mama robi to samo. Heh...
Mały dopiero od czerwca chodzi bez pieluchy! A ma prawie 6 lat! Odpieluchowalismy go dopiero, jak wyjechalismy na całe wakacje nad morze. Tam bez pieluchy, jak sie zsikał to sam przychodzil ze mokro, później zaczal chodzić na kibelek sam. Ale moja mama, nawet slyszec o czyms takim nie chciała. Bo przeciez jak sie posiusia, to mu zimno! Pęcherz zaziebi! Ona go ubiera, rozbiera :/ jak nie ma moich rodziców, to ja małemu pozwalam wszystko robic samemu, ewentualnie z lekka moja pomoca. U mnie bulwers jest, jak mały boso idzie po płytkach. Ba, nawet sam nie może przejśc po kapieli z lazienki do pokoju. BO ZMARZNIE I CHORY ZARAZ BEDZIE :/ Spać też nie może sam, bo os mus ie stanie. Więc znowu bylo oburzenie, że u A. małego kladziemy i zasypia sam... w pokoju... bez swiatła, bo karze je sobie wyłączyc...
dobry jest !!!fanta to bierz sie do roboty!ja tez pranko powiesiłam i ide pyrki obrac i kurczaczka przyprawić;-)!
as dziadzio zaszalał
ale ja lubie tego twojego Kubulka!!widze w nim podobieństwo z moim Filipem!!
mój facio jak byliśmy latem na 18 urodzinach siostrzeńca to z drugiego końca stołu darł sie do dj-a żeby mu frytki przyniósł hihih a jak mu uświadomiliśmy ze to nie kelner to wstał i mówi" na panie rozkręćmy ten balet" !!po prostu dusza towarzystwa!!hahah ten rocznik chyba tak ma!!
ja pedagogiem jeszcze nie jestem ,ale terapeutą tak i jako terapeuta mówię ,że jeśli dziecko potrzebuje takich bodźców to niech je sobie dostarcza .Jako mama mówię :niech staje na głowie jeśli potrzebuje byle bezpiecznie i żeby nie chorowałO ja cie moja mama zeszła by już na zawał. ponoć jako pedagog lepiej zna sie na wychowywaniu dzieci ode mnie. Ale jakos tego nie widze
dokładnie takAmalie do wychowywania dzieci nie trzeba mieć papierka aby wiedzieć co jest dla niego lepsze;-)ty jesteś mamą i wiesz lepiej