reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
ja juz mam spory ;) jakbym mierzyła resztę wymiarów to nic się nie zmieniło, tylko brzuszek wystaje z każdej sukienki ;)

ciężko zrobić sobie zdjęcie , statywu tez nie znalazłam, buuu

Załączniki

• DSC02428.jpg
    DSC02428.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 66
Asiu jak piszesz wiadomośc to masz tam w tabelce Dodatkowe opcje taki przycisk "zarządaj załacznikami. kilkasz na niego, przechodzi do załącznika , szukasz na dysku twardym zdjecia i je wczytujesz a potem dajesz wyślij. pojawia sie nazwa pliku w dodatkowych plikach. zatwierdzasz post. samo dołaczy zdjecie na jego koncu. tak najprosciej

Znachorka ja juz nie mam normalnych spodni w które bym wlazła, w biodrach ok ale w pasie to nawet dresowe wymiękły

Mój mi mówi ze tylko w biuście i brzuszku rosnę w oczach. Co śmieszne to go cieszy i lubi pogłaskać ten mój wielgachny brzucho ;)

Anisen, fajny ten brzuszek, taki już ładnie odstający i świadczący o ciąży, a nie budzący podejrzenia że jesteś spaślak (ja mam wrażenie że u mnie czasami tak to właśnie wygląda)

reklama
Kurcze... fajne macie te brzuszki... mój wieczoami jest większy - ale i tam mam wrażenie że to spasiony tłuszczykowy a nie fasolkowy :(:no:

Do góry