reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

misia2010 takie USG 3D to super pamiątka, ja też późno robiłam .Ale jeśli lekarz stwierdzi ze nic nie da się obejrzeć to zwracają kasę w Luxmedzie.
maltanka współczuję nalotów:rofl2: Ale Ci kurierzy to mają wyczucie, zawsze przychodzą jak dzieciaki śpią...Jak mieszkaliśmy na Młodej Polski to tak świadkowie Jehowy nas nachodzili aż wkońcu im powiedziałam że jak będą jeszcze do nas dzwonić to zadzwonię na policję:angry: Nie mogli zrozumieć że nie mam ochoty z nimi rozmawiać a wyczaili że siedzę z dzieckiem w domu i przyłazili 4 razy w tygodniu.
marta1981 a nie wiesz od kiedy zaczynają nabór?
sienio ten Czarek kupił od nas samochód i tak się poznaliśmy;-)
Byliśmy na spacerku 1,5h, teraz mały zjadł pierogów ruskich i się bawi.Ja też muszę ogarnąć kuchnię bo wejść nie można. Kubuś sprzedany babci więc szybko mi pójdzie :-)

reklama
Słyszałyscie, ze w Lublinie padla 6 w Lotka, przyznac sie która to?:-)
Pewnie sunday,bo coś pisała ostanio, ze nie może "dojść do siebie" :laugh2:
Ktokolwiek to jest bez wstydu mówie, ze zazdroszczę:tak::tak:;-)

Oj, to teraz żałuję, że nie gram;-);-);-)

naleśniczki już wysłane do Was;-);-);-)

no to może za miesiąc albo za dwa załapię się na tę wymienialnię:-):tak::tak::tak:
Antuanet24 to jeszcze pomyślę o tym usg, ale już tak blisko...:blink:

hej:)
a my dzisiaj pospacerowaliśmy, zrobiłam ciasteczka z gotowca francuskiego i zaraz trzeba Hanię kąpać...dzi
widzę, że zastanawiacie się nad projektem Aktywna Mama....prawie wziełam udział we wrześniowej edycji..prawie bo musiałam sie wycofać bo mi opiekunka uciekła.....ale wiecie wcale to takie rozowe nie jest. Na poczatku sa szkolenia, iles tam godz psychologa, informatyki- ale podobno takie bzdety...siedzi sie po 8 godz dziennie..to chyba z 1,5 m-ca i potem kwalifikują na staż albo kurs i to jest juz sporo godzin ze 4 miesiace chyba czy jakos tak....za to niby cos placa ale to jakies 3 zl za godz albo cos koło tego, nie pamietam....no i niby zwracają za opiekę nad dzieckiem ale tez max 200coś zł i trzeba miec umowe

oki cos mi ryczy spadam

Też bym się wkurzyła....i sąsiada porządnie op.....:angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy: a nie da się listonoszowi powiedzieć, żeby z sąsiada paczkami do Ciebie nie przychodził, bo nie będziesz odbierać....czy codziennie to inny listonosz? z kurierami pewnie będzie ciężej, bo zapewne co rusz to inny:confused2:

:no: to kurierzy to codziennie inny, ale kurczę jak my coś zamawiamy, to kurier najpierw dzwoni do M i pyta czy ktoś jest w domu.:sorry:

(ze tez zadne krasnoludki w nocy mi nie pozmywaly,no:laugh2:)

do mnie też krasnoludki nie chcą przyjść pozmywać, jakieś wredne są:-D:-D:-D

Usmażyłam naleśników....chce któraś? Bo wyszło mi ich jak dla wojska:-):-D:-D:-D

misia to ja się też piszę, chyba, że już wszystkie zjadłaś:-p

Słyszałyscie, ze w Lublinie padla 6 w Lotka, przyznac sie która to?:-)

:eek::eek::eek: nieźle, ja też tak chcęęęęęę:rofl2:

Jak mieszkaliśmy na Młodej Polski to tak świadkowie Jehowy nas nachodzili aż wkońcu im powiedziałam że jak będą jeszcze do nas dzwonić to zadzwonię na policję:angry:

o masz następne mędy, u nas ostatnio nie było ich dłuuuugo. na szczęście.

hej:)
widzę, że zastanawiacie się nad projektem Aktywna Mama....prawie wziełam udział we wrześniowej edycji..

kurczę, myślałam, że po w weeckendy organizowane są te kursy..:sorry:

a ja mam ochotę na piffko z sokiem malinowym i chyba zaraz sobie przyniosę:-p
Hubert ma na koncie pierwsze stłuczenie takie większe, otworzył sobie szafkę od biurka i nie wiem jak on to zrobił, że poleciał do tyłu, przeciął sobie wargę i polała się krew, brrr.... ale się strachu najadłam, ale zęby całe bo specjalnie mu włożyłam palec zaraz do buzi i mnie ugryzł. mocno.

Madzienko ta para ze zdjęcia to moi i Antuanet sąsiedzi:happy: z siostrą tego Pana chodziłam do klasy:-) Bardzo fajni ludzie:tak::tak:
ta wymiana to chyba bylo wczoraj :( bo jest napisane, ze 25-go w czwartek
cyt.: [...od samego początku akcja odbywa w każdy ostatni czwartek miesiąca...]czyli, ze chyba za miesiąc tez bedzie :)

Oj dzięki kochana, gdzieś mi jeden dzień uciekł...tak to było wczoraj:-D:-D:-D:-D:-D a dlaczego ja myślałam że to czwartek, uffff na szczęście piątek....

misia2010 takie USG 3D to super pamiątka, ja też późno robiłam .Ale jeśli lekarz stwierdzi ze nic nie da się obejrzeć to zwracają kasę w Luxmedzie.

Co do usg 3/4d jesli Misia nie macie zbyt dużo pieniążków to daruj sobie, tak naprawdę to usg polega tylko i wyłącznie na obróbce komputerowej zarysu waszego dzidziusia i prawie każde dziecko wygląda tak samo...nam lekarz pokazal na czym to polega i powiedzial zebysmy sobie darowali...szkoda pieniążków za te 200 zl można naprawdę cos kupić z wyprawki...
A na wizycie lekarz nie pkauje Wam dzidzi w 3d, nam zawsze pokazywal tylko nie mielismy tego nagranego:tak::tak:
Ale decyzja jest Wasza....

a jeszcze co do tej Aktywnej Mamy:
staży jest bardzo mało, no i od razu psycholog mówiła że na dlużej to nikt pracy nie dostanie, bo każdy woli mieć darmowego nowego starzyste.....ale zawsze można dopytać....

a i podpisuje sie że w razie wycofania z programu oddaje się 9tys za koszty

oki, lece lulać dziecia

milego wieczoru

Co do usg 3/4d jesli Misia nie macie zbyt dużo pieniążków to daruj sobie, tak naprawdę to usg polega tylko i wyłącznie na obróbce komputerowej zarysu waszego dzidziusia i prawie każde dziecko wygląda tak samo..

Madzienka, ja się z Tobą zgodzę:tak: my też nie robiliśmy tego 3d i też uważam, że to strata pieniędzy. A na pamiątkę to mam wydruki, ze zwykłego usg.:tak:

idę pod prysznic i lulu.:tak:

dobrej nocki życzę.

kainkas no to rzeczywiście nie rewelacja... kurs to jeszcze ok, bo mozna sie duzo nauczyc, ale staż... tam raczej nikomu nie zalezy, zeby sie stazysta nauczył, przynajmniej u mnie tak bylo, dla nich bylam tylko darmowym pracownikiem:confused2:
Ja chciałam pojsc na kurs z księgowosci, sprawdzalam Towarzystwo Księgowych w Polsce czy jakos tak sie nazywaja biorą 3800zł, ale postaram sie jeszcze cos z Unii poszukac:happy:
Kupilysmy z Julka latarkę krowe, MZK Latarka zwierzak - Krówka LITTLE TIKES (927921848) - Aukcje internetowe Allegro ale Julka sie jej boi, bo muczy :confused2: Kupilam tez baterie i włożysmy do garnuszka na klocuszek bo juz miesiac tak sobie stał i chyba sie jej zatesknilo, bo bawila sie nim ponad 30 min:laugh2:

misia2010 ja też nie wiem czy bym się zdecydowała na to 3D gdybym musiała za to zapłacić 200zł, szkoda by mi było ale powiem szczerze że pamiątka niesamowita, zwłaszcza to nagranie.:-)
kainkas to faktycznie tak kolorowo te projekty wyglądają tylko w reklamach. To już chyba lepiej zainwestować w jakiś inny kurs...Dzięki za opisanie tych procedur.
maltanka biedy Hubercik,pewnie on też się przestraszył-niestety u nas mamy to samo, ciągle nie zauważa że np. jest za wysoki żeby stać pod stołem....:-)
sienio ja nie wiem co te dzieci w tym garnuszku widzą, nasz Kuba też go lubi...
My byliśmy u teściowej:cool: jak wróciliśmy Kubuś padł spać. Ja lecę się kąpać bo jutro na cały dzień na uczelnię. Pozdrawiam serdecznie, miłych snów.

reklama
hej

ale mamy zachmurzone dzisiaj, a do tego nie widzę szans na wypogodzenie.
wpadłam się przywitać, bo zaraz lecę do sklepu i jedziemy dziś do teściowej:sorry::rofl2:

sienio ojej coś się nie spodobała krowa. My kupiliśmy małemu na święta taki pełzaczek z fisher pricea, też się nie spodobał, próbowałam mu dać później jeszcze ze 2 razy i nie, płakał. Musieliśmy sprzedać.

miłego dnia.

Do góry