Anisen
kochamy Cię mocno
a ja miałam taką w grackim stylu na cywilnym bo kościelnego jeszcze nie wzięliśmy. mamy termin zaklepany na ostatnią sobotę października.
U nas nie bylo jak to mówicie po bożemu
poznaliśmy sie przez internet , rok znajomości i zdecydowaliśmy sie na dziecko. Potem ślub cywilny a teraz zdecydowalismy na drugie tyle ze miało być 2 miesiące wcześniej
J sobie wymyślił ze sie uda od razu po odstawieniu tabletek 
a co do kościelnego to ja nie chicałam wesela, J też nie ale sie jego mama uparła. A teraz jak mamy juz sale zamówioną, zapłaconą zaliczkę itp to ona nam smęci po co robimy wesele. Ale ona just porąboana więc sie tym nie przejmujem
kieckę mogę pokazać jak będziecie chciały. moze któraś sie zainspiruje albo jej sie spodoba. Tyle ze ja niska jestem i sukienka na mnie szyta
U nas nie bylo jak to mówicie po bożemu
a co do kościelnego to ja nie chicałam wesela, J też nie ale sie jego mama uparła. A teraz jak mamy juz sale zamówioną, zapłaconą zaliczkę itp to ona nam smęci po co robimy wesele. Ale ona just porąboana więc sie tym nie przejmujem
kieckę mogę pokazać jak będziecie chciały. moze któraś sie zainspiruje albo jej sie spodoba. Tyle ze ja niska jestem i sukienka na mnie szyta