reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
:rofl2:
Dziewczyny, ja właśnie w ostatnich zakupach ubrankowych siedzę i - jak to jest z tymi sieciowymi rozmiarówkami - wydaje mi się, że Madzioolka napisała, że Pepco jest zaniżone, ale nie mogę teraz tego znaleźć.
Tak mi się wydaje, bo w porównaniu z innymi w takim samym rozmiarze są troszkę mniejsze...
Też robiłam wczoraj segregację ciuszków dla Małej, spisałam sobie ile mam w jakim rozmiarze, to później wkleję tu to rzucicie oczami czy jeszcze coś by się przydało :)

Dzisiaj wyciągnęłam męża do mega sklepu z akcesoriami dla dzieci, troszę poogladalismy i pomacaliśmy :) Ceny w sklepie w porównaniu z internetem to przepaść - leżaczek w sklepie 385zł, a na allegro ten sam 265zł... SZOK

I właśnie mam pytanie dotyczące leżaczka - lepszy taki z ustawianymi wibracjami czy bujaniem??
Spodobały nam się lezaczki firmy Bright Start:
-wibracyjny taki jak ten: Leżaczek Hybrydowy Ślimaczek Bright Starts 6905 (1451111166) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
-albo bujany: BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA PTASZEK - do11kg + GRATIS (1446446203) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A może macie jakieś szczególnie polecane firmy albo modele, albo jakie funkcje powinien mieć taki leżaczek???

Z tego co pamiętam to chyba ironia zamierza kupić taki z opcją przekształcenia w fotelik dla starszaka ale mi ta opcja nie jest potrzebna

Madzioolka, w kwestii leżaczka to zasadniczo ma się bujać, wibracje czy bujanie mechaniczne to już dodatkowy gażdżet :) Jak otworzyłam twoje linki, to zdecydowanie bardziej spodobała mi się huśtawka, ale to tylko kwestia podobania :)

Forever, obawiam się, że masz już rozmiary na kilka lat :)

Madzioolka - jak bardzo "troszeczkę mniejsze" ?
No nie jest to jakaś kolosalna różnica, ale patrząc np na rozmiar 62 z Pepco to wydaje mi się że bliżej mu do rozm 56 innych firm niż do 62 no ale to tak tylko na oko mogę powiedzieć bo doświadczenia jeszcze nie mam w tej kwestii :)

Madzioolka, w kwestii leżaczka to zasadniczo ma się bujać, wibracje czy bujanie mechaniczne to już dodatkowy gażdżet :) Jak otworzyłam twoje linki, to zdecydowanie bardziej spodobała mi się huśtawka, ale to tylko kwestia podobania :)
Czyli generalnie bardziej to powinna być huśtawka niż leżaczek tak?

Zebrra - obawiam się, że tak :-) i nie ustaję w zakupach - ale usystematyzowanych :-D
Madzioolka - przymierzę więc do innych i porównam.

tak piszecie o tych leżaczkach a ja znowu zapomniałąm obejrzeć i zabrać tego dla mnie. Ciągle czeka u rodziców. Kompletnie niezaznajomiona z tematem nie wiedziałam, że one w ogóle mogą coś robić poza leżeniem o lekkim bujaniem:) ALe ten mój to chyba podstawowy egzemplarz bez gadżetów.

madzioolka ja polecam tą drugą opcję z huśtaweczką.Sama upatrzyłam sobie dokładnie taką samą dla mojej królewny:tak:I zdecydowanie cena allegro korzystniejsza od cen w sklepach stacjonarnych mimo ,że trzeba płacić za wysyłkę i tak wyjdzie taniej.

A ja dzisiaj pojechałam po to łóżeczko o którym Wam pisałam wczoraj.Babeczka mnie zaskoczyła bo w zestawie miałam dostać łóżeczko+baldachim+przewijak+mata fisher price a dołożyła mi jeszcze stelaż do zamontowania na łóżeczku i obniżyła cenę ze 100 zł na 80 bo zgubiła jedno kółko od łóżeczka...a rzeczy naprawdę super...sama taka mata jaką mi dała kosztuje ok 200 zł na allegro MW- FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (1438333404) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy w tej macie jedyny minus to brak jednego lusterka i grzechotki wiszącej...
Także jestem zadowolona z zakupu.

Dziewczynki zapomniałam Wam powiedzieć...robiłam dzisiaj mega porządki w komórce naszej i dokopałam się po latach do rzeczy malutkich po moim Igorze.Mam kilka naprawdę ładnych rzeczy jeśli chcecie to wkleję je tu i zobaczycie może którejś z Was wpadnie coś w oko ??Głównie pajacyki i jakieś tam spodeneczki...wszystko w chłopięcej tonacji kolorystycznej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
katamisz ale super z tym łóżeczkiem i gadżetami do niego! Cena w ogóle nie nadaje się do komentowania bo za tyle rzeczy to jak za darmo:) Świetnie trafiłaś!! A rzeczy jasne, wklejaj!

Do góry