reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Czapunie naprawde super :-) I jedne i drugie. Tylko zupełnie nie wiem jaki rozmiar wybrać, no i faktycznie raczej na późniejsze miesiące. Jak się ogarnę co do czego będzie mi pasować to zamówię Ironia u Twojej kuzynki - i bez troczków ;-) i większy wybór kolorystyczny. Aestima - ze zdjęciami masz racje :tak:

reklama
Mnie też strasznie podobają się te czapeczki a zwłaszcza ta żabka...tylko myślę ,że nie są tak ładne jak te na zdjęciach w rzeczywistości-te zdjęcia są poprawiane i retuszowane według mnie aby wyodrębnić piękno tych czapeczek.A druga sprawa ,że taka czapulinka jest mało praktyczna bo nie spełnia swojej funkcji do końca.Taki maluszek na początku się wierci cały czas i najlepsza czapeczka to taka z troczkami według mnie.To jest fajny pomysł na jakąś sesję fotograficzną tak na raz...poza tym dość kosztowny jak na jeden raz :-) no ale urocze są to bez dwóch zdań...

forever a co masz przeciwko troczkom w czapeczkach?? :-)aaaa chyba pamiętam...

Katamisz - nazywając rzecz po imieniu schiza mam, że dziecko się udusi. ;-)Nie kupię też leżącemu dziecku - czyli takiemu do roku nic co jest zapinane z tyłu - kto by chciał leżeć na guzikach czy zatrzaskach, nie wiem wogóle co do za pomysł na ubranka :szok:

No tak myślałam o tych schizach to tak jak pisałyście o tym ,że dziecko włoży główkę między szczebelki...:-)
Ja miałam dla mojego Igora same czapeczki z troczkami ze względu na wygodę moją(nie trzeba ich co chwilę poprawiać jak spadnie) i dziecko mi się nie udusiło :-) Ale szczerze mówiąc takiego schiza nie miałam nawet wtedy.Teraz kupiłam już 4 czapeczki łącznie w tym 2 z troczkami-nie ma to dla mnie szczególnie znaczenia;-)Mimo wszystko ja polecam czapeczki z troczkami ;-) Kup choć jedną podejrzewam ,że szybko się przełamiesz!!

Mam bardzo spory zestaw bez :tak: Ale liczę jeszcze na jakieś gratisy i może tam będą troczkowe. Inna sprawa, że beztroczkowe podobają mi się zdecydowanie bardziej. :-)

zebrra mi też nie.Z Igorem miałam takie 3 maleńkie to posłużyły mi tylko w szpitalu-wcale nie były wygodne!Teraz mam taki maleńki a'la kapelusik różowy(bawełniany)i taką jedną różową z troczkami do kompletu do pajacyka.

Katamisz, fotki na pewno są poprawiane w programie, ale jakby nie patrzeć i tak te czapki są śliczne :tak:

Forever, czapki wiązane są naprawdę ok. Może się jeszcze przekonasz ;-) Co do ubrań wiązanych/zapinanych na pleckach to nie będe komentować..kto to wymyślił???? ja przy Marcelu dostałam dwa kaftaniki od rodzinki, raz ubrałam z ciekawości. Jak pizgłam nimi na dno szuflady tak ich nie wyjmowałam do czasu przeprowadzki :sorry:

Zebrra, czapki okropne :eek: wyglądają jak jakiś oldskulowy kask motocyklowy :cool:

reklama
Do góry