reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam jakos czasu mi ostatnio brak a niby w domu siedzę
Asia dużo zdrówka dla Lenki
Majandra tak dieta +cwiczenia to najlepsze rozwiązanie:-)
Aneta gdzie wy jedziecie nad morze? my planujemy Władysławowo własnie ma ktoś jakieś namiary na fajne i nie za drogie noclegi?

Asia dużo zdrówka dla Lenki

Majandra tak dieta +cwiczenia to najlepsze rozwiązanie:-)
Aneta gdzie wy jedziecie nad morze? my planujemy Władysławowo własnie ma ktoś jakieś namiary na fajne i nie za drogie noclegi?
całe dwa posty do przeczytania miałam- no szalejecie
))))))))
Lenka biedna na antybiotyku, bardzo źle wygląda oczy całe zaczerwienione i łzy co chwile leca ale buzka sie usmiecha- kochana
)
Agula no to juz zupełnie na legalu na swoim
)
Monia ja we Władysławowie nigdy nie byłam wiec nie pomoge, my w tym roku jedziemy do Międzyzdroji ale dopiero we wrześniu
((
do pracy wracam 14 kwietnia buuuuuu
Lenka biedna na antybiotyku, bardzo źle wygląda oczy całe zaczerwienione i łzy co chwile leca ale buzka sie usmiecha- kochana
Agula no to juz zupełnie na legalu na swoim
Monia ja we Władysławowie nigdy nie byłam wiec nie pomoge, my w tym roku jedziemy do Międzyzdroji ale dopiero we wrześniu
całe dwa posty do przeczytania miałam- no szalejecie))))))))
Lenka biedna na antybiotyku, bardzo źle wygląda oczy całe zaczerwienione i łzy co chwile leca ale buzka sie usmiecha- kochana)
Agula no to juz zupełnie na legalu na swoim)
Monia ja we Władysławowie nigdy nie byłam wiec nie pomoge, my w tym roku jedziemy do Międzyzdroji ale dopiero we wrześniu((
oj jak się cieszymy że już na swoim legalnie, teraz tylko wyrobic dowódy i musz przejerestowac w końcu auto,
Asiek zdrówka dla Lenki
Były dzis zdjęcia z balu karnawałowego....... fajne

Witam i ja:-) my dopiero dotarłyśmy do domu, bo po przedszkolku byłyśmy u teściów:-)
Monia my właśnie wybieramy się do Władka:-) początkiem lipca
mam fajną kwatere, ale niestety daleko do morza
Asiek zdrówka dla malutkiej
Monia my właśnie wybieramy się do Władka:-) początkiem lipca

Asiek zdrówka dla malutkiej

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Asiek, biedna Lenka. Oby antybiotyk szybko zadziałał. A kto zostanie z Lenką, jak Ty do pracy wrócisz?
witam wieczorową porą:-)
dziewczyny gdzie się podziewacie meldowac się juz![]()
ja się melduje, jestem w tym tygodniu słomiana wdowa, więc jestem
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
MOnia na mnie nakrzyczala to jestem. Oho, znowu mruga
Aga a Ty na nowym domku cos rzadko zagladasz. Oooooo,a pozniej sa efekty i lozko trzeba wymieniac

Aga a Ty na nowym domku cos rzadko zagladasz. Oooooo,a pozniej sa efekty i lozko trzeba wymieniac
Podziel się: