reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia, wiesz, że Twój suwaczek odchudzaniowy mnie motywuje? Ja się na dobre wzięłam od soboty, z tym że najbardziej chcę zrzucić brzuch i chyba się wezmę za jakieś ćwiczenia. W ogóle to gratuluję! 5 kg za Tobą.

Ostatnia edycja:
Zauważ, Monia, że tak naprawdę zaczęłaś chudnąć, jak włączyłaś ćwiczenia do diety. Mam rację?

Witajcie, Aneta i Asiek. Widzę Was ;-)

O, Aneta się odezwała zanim ją wywołałam :-)

witam kobietki

ja juz po kawce.
pozno chodze spac i oczywscie niedospana jestem

dzis pol dnia luzu, apotem do miasta za sprawami.

w koncu ide do lekarza. kaszle juz ponad 3tyg. teraz mi, co prawda, przechodzi, ale jak sie juz dostalam, to skorzystam i niech oslucha. niunke tez zapisalam, bo tez pokasluje

skoczymy jeszcze do tesciow na Dzien Babci i Dziadka, bo nie bylo kiedy...

prania mam cala lazienke!

tak chce wywietrzyc posciel, apogoda zgnila

Witam.

Dzici dzis w domku, bo nie miałam ochoty dzis jechac autobusem..... j pojechał z siostrą do sądu pracy............. weszła do sali na 3 min , nikogo nie było z Zusu i sprawę odroczono do 7 marca.

Pogoda uns piekna czyli słonko, trochę śniegu napdało w nocy , niebo bezchmurne i -9 stopni.

Ja chyba tez się wezmę za siebie, bo Monie na Gg motywuje, ale ja stoje z waga a ona "znika"

Cześć Donuś.
Czesć wszystkim pozostyałym

reklama
kurcze Majandra teaz nic sie przed Tobą nie ukryje ;))))
ostatnio siedze głównie na wrzesniówkach 2010 ale was tez staram sie odwiedzac, na regionalne to juz całkowicie brak czasu....
;
Lena chora, oskrzela zainfekowane, wczoraj bylismy na pogotowiu :((((

jutro cos wiecej napisze....

Do góry