reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej:))

hania dostala na te bakterie bactrim, ale to niezarazliwe:)) wiec tez chyba sie do bugi wybierzemy ale rano...alejeszcze zobacze bo moze gosci bede miec:)

zmeczona po pracy jestem a tu sprzatnie prasowanie, dobrze ze mam kolezanke zmywającą bo calkiem byloby przerabane

Antuanet- zdrowka dla małego

Madzienka- gdzie Wy na ten basen chodzicie??ile kosztuja takie zajecia??? z dzieckiem1 osoba moze byc w wodzie???

ja bylam z hania kilka razy na głebokiej ale tak sami z M a nie na zajeciach,a przydalby sie jej basen:))

lece troche ogarnac mieszkanie bo balagan straszny

Karlita bedzie dobrze, moja druga ciąża byla duzo lepsza od 1..przynajmniej miala szczesliwe zakonczenie...mysle ze to nie reguła ze w 2sa komplikacje...oszczedaj sie a bedzie ok, no i oduczaj Gabi noszenia;))CHODZ to na pewno strasznie trudne ....

sesje JULKI i GABRYSI super, moze ktos poleci gdzie moge hani zrobic fote, chcialabym Tatusiowi na dzien Ojca taki prezent zrobic:)) fajne zdjecie do powieszenia??

buziaki dla wszytskich:)) milego wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
matko ale nasmarowalyscie:szok::szok::-D
antuanet a ta Pani doktor to jest z waszej przychodni? bo chyba musze sie przepisac chyba, bo zawsze trafiam na takie stare babsko naburmuszone, ktore mnie kiedys spytala czy jestem Julki siostra:-D:-D:-D Na szczescie nie chodzimy czesto do przychodni. Ale kurcze rozbieznosc w diognozie:no::no::no:
madzienka no kurcze 40 zl to troche duzo, kurcze mialam dzis kupic "teczkę 2-latka" i polazlam do innych sklepow i zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
synday zyczylabym Ci powodzenia z tą gromadka, ale zapomnialam, ze Ty masz juz doswiadczenie:-D:-D:-D wiec zycze dobrej zabawy i mozliwie malo ludzi:tak:
milego wieczoru laski !:-)

Poczytałam i sporo tego było.
Jutro zasiądę na dłużej występ Olka rewelacyjny, cała akademia trwała ponad 40 minut .
Aluśka witaj swacho:-p;-):-D:-D.
Karlita, Madzienka sesja rewelacyjna:tak::cool: ale trochę nie fair z tym gratisem:no::sorry2:.
Sms-ka do Anet jutro wyślę rano.:tak:
Zmykam nocki odsypiać i jutro ostatni basen Olka:-(- kolejny w październiku:eek::confused:.

Madzienka dzięki;-) fotki bardzo ładne, za bańkami super, Jula chyba zadowolona. co do zdjęć jeszcze to ja zrozumiałam właśnie, że nawet za to jedno muszę zapłacić, ale z tego co mówisz to jednak jedno dostanę.:-p
misia ooo szybko mi po 8 miesiącach wróciła:dry:
sundey my niestety jutro nie damy rady:-( jedziemy do rodziców:tak:
aluśka to super, że dobrze, z serduchem też będzie ok:tak:
marz my też jak jedziemy to do rodziców i teściów za jednym razem (oczywiście do teściów zawsze krócej, ale:-))...udanych łowów.
aluśka super fotki, a Ami jaka duża:-)
antuanet zdrówka dla Kubusia
marta super że występ się udał, a czego następny basen jest dopiero w październiku?

ej weźcie ale naskrobałyście, jak zasiadłam w dzień to was mało było:-p:-p:-p
a my byliśmy dzisiaj w Olimpie małż pojeździł na gokartach, młody poprzyglądał się a na koniec poszedł sobie do tych samochodzików i jaki uchachany był:-) później tata zabrał nas na pizzę, hehe raczej mamę bo H nie je takich rzeczy.:-)

jutro zamierzam podjechać sobie na ten basen, zobaczę sobie jak tam jest.

dziewczynki ja tylko na sekundkę jestem padnięta Gabi dała w kość dzisiaj porządnie jutro przyjedzie do mnie mama bo w domu mam sajgon... stertę prasowania i ogólnie mam dzisiaj jakiegoś doła idę zaraz spać ....

kainkas polecam albo fotoabri na krakowskim albo Rożka na starym mieście

bo tak to nie wiem kto robi fajne fotki dzieciakom :)

czesc:) dziekuje wam za troske:) troszke mi juz lepiej.... jutro jedziemy na wies.. bo w niedziele jest komunia mojej chrzesnicy...troche mi sie nie chce no ale coz... musze//////

mam pytanie... piszecier o tej sesji( karlita:)) i az waz zazdroszcze ... tylko nie bardzo czaje i wogole... gdzie ja robiliscie i czy moge sobie zrobic taka w kazdej chwili?? i tez zaplace za zdjecia na plycie ok 120-150 zl??? czy to tylko jakis specjalny pakiet byl??? bo chetnie bym sobie z moja lala porobila no i jej przede wszystkim,,,, bo tak prawde powiedzawszy.... tp ja z moim dzieckiem mam moze ze 3 no 4 zdjecia + kilka z chrzcin////.

karlita dobrze, że mama jutro przyjedzie, a Ty odpoczywaj wtedy:tak:
mataka dobrze, że już lepiej, a tu masz stronkę gdzie zakładu gdzie dziewczyny robiły zdjęcia
Foto ABRI - Strona startowa

możesz sobie w każdej chwili zrobić taką sesję:tak: nie wiem jak cenowo, ale pewnie za płytkę też zapłacisz około 120-150 zł

ja zaraz zmykam

Ja jak zwykle zawitałam jak wszystkie już komara przycinają:-D:-D:-D:-D
My jutro wybywamy na działkę, wiec pewnie rano nie dam rady zajrzeć;-);-)
więc już zaocznie zapraszam na ciasteczko imieninowe
Zobacz załącznik 250560

Madzienka- gdzie Wy na ten basen chodzicie??ile kosztuja takie zajecia??? z dzieckiem1 osoba moze byc w wodzie???

Kainkas
do Motycza jeździmy, na zajęcia koszt 1godziny 25zl...płaci sie za cały miesiąc z góry...jedna osoba jest z dzieckiem:-):-):-)
Aqua Residence

Madzienka dzięki;-) fotki bardzo ładne, za bańkami super, Jula chyba zadowolona. co do zdjęć jeszcze to ja zrozumiałam właśnie, że nawet za to jedno muszę zapłacić, ale z tego co mówisz to jednak jedno dostanę.:-p
ej weźcie ale naskrobałyście, jak zasiadłam w dzień to was mało było:-p:-p:-p
a my byliśmy dzisiaj w Olimpie małż pojeździł na gokartach, młody poprzyglądał się a na koniec poszedł sobie do tych samochodzików i jaki uchachany był:-) później tata zabrał nas na pizzę, hehe raczej mamę bo H nie je takich rzeczy.:-)

jutro zamierzam podjechać sobie na ten basen, zobaczę sobie jak tam jest.

Dzieki...dostaniesz...wybierasz sobie zdjęcie i od razu Ci wywołują:tak::tak::tak:

a gdzie w Olimpie są gokarty???:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Czekam na relację jak basen....

Udanej zabawy w Bugi....

I miłego weekendu...trzymajcie kciuki za pogodę, żeby jutro nie padało

reklama
Witam my juz jemy sniadanie,jakas kiepska nocke mial moj syn, non stop sie budzil-chyba bylo za cieplo! Pranie nastawione-pierwsza partia, ogarne troszke pokoj i wybywamy do Bugi, i moze skrocimy sobie pobyt tam bo dowiedzialam sie o Galeria Orkana i moze podjedziemy-mamy w koncu niedaleko!:-)

Kobitki miłego dnia życzę, jak już dotrę do domu to zajrzę do Was!

Do góry