Witajcie
talia nie chce Cie w blad wprowadzic, ale mi sie wydaje, ze Gabi dobrze pokarm przyswaja. Ja mialam to samo, tez sie martwilam, ale pozniej wyczytalam, ze dzieci karmione mlekiem matki mogą nie robic nawet kilkanascie dni i jesli dziecko jest spokojne i nie widzc, zeby mu cos przeszkadzalo to nie ma sie czym martwic. Chyba karlita tez juz o tym pisala
maltanka milego spacerku, a co do kolacji to ja proponuje lazzanie
Madzienka wrzucala przepis
wino do tego pasuje, no chyba, ze tos nie przapada za makaronem
Ja zazwyczaj zamiast miesa mielonego dawalam piers z kurczaka, bo takie nam bardziej smakowalo
fornetka zeby sie nie okazalo, ze synus w miejscu urodzenia bedzie mial wpisane KIELCE
madzienka sliczny awatarek
i jeszcze jedno fajny szliczek 
Wczoraj bylysmy z Julka w centrum
Przeszlysmy sie przez caly saski i nawet spotkalysmy grupe przedszkolaków
Nie wiem jak na drogi oodechowe dziala ten wulkaniczny pyl, ale mi na mózg chyba zadzialal, bo mam jakiegos dola strasznego
Nie moge sie juz doczekac soboty!!!
A teraz zmykamy zbierac sie na plac zabaw. Milego dnia laseczki
talia nie chce Cie w blad wprowadzic, ale mi sie wydaje, ze Gabi dobrze pokarm przyswaja. Ja mialam to samo, tez sie martwilam, ale pozniej wyczytalam, ze dzieci karmione mlekiem matki mogą nie robic nawet kilkanascie dni i jesli dziecko jest spokojne i nie widzc, zeby mu cos przeszkadzalo to nie ma sie czym martwic. Chyba karlita tez juz o tym pisala
maltanka milego spacerku, a co do kolacji to ja proponuje lazzanie
fornetka zeby sie nie okazalo, ze synus w miejscu urodzenia bedzie mial wpisane KIELCE
madzienka sliczny awatarek
Wczoraj bylysmy z Julka w centrum
Nie moge sie juz doczekac soboty!!!
A teraz zmykamy zbierac sie na plac zabaw. Milego dnia laseczki