reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja na razie nie czuje nic.... bole brzucha byly kilka dni temu wiec to za wczesnie zdecydowanie i juz nie wiem o co chodzi... a moze jednak taka niespodzianka bedzie???
w pierwszej ciazy tez nie mialam zadnych objawow, dopiero w 6 tyg.
tylko tradzik mi sie pojawia, no ale to akurat nie swiadczy o niczym....

sądzisz że test już by pokazał ciążę jak zostały mi 4 dni do @:confused:

reklama
a macie kobietki jeszcze zeby humorki dobre byly

Mąż z żoną leżeli wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że leżał od ściany, zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc, że mąż ma ochotę na seks, mówi:
- Zaczekaj, mały jeszcze nie śpi.
Po trzech minutach mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bo nadal męczy go pragnienie.
- Mówiłam ci: zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi.
Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni, odkręca kran i stwierdza, że nie leci woda. Sprawdza w czajniku - wody też nie ma. W końcu wyciąga z lodówki szampana. Żona słysząc huk otwieranego szampana, woła:
- Co ty tam robisz?!
Na to dziecko:
- Nie chciałaś mu dać dupy , to się zastrzelił!

:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Idę się poprzytulać. ;-)

Dobranoc. ;-)

nie, myslę ze nie... mozesz sie pokusic na dzien przed ale tez nie wszystkim wykazalby juz... no chyba ze zrobisz betke.... ona powinna byc juz wiarygodna jesli minelo 10d od owu

;-)no to mamy jasność betkę mogę zrobić ale dopiero za dwa dni bo teraz idę dwa dni na 7 do pracy :-D

poczekamy zobaczymy bo już świruję jak co miesiąc:tak:

lecę się kąpać ale kompa jeszcze nie wyłączam :-D

kąpiel odpręża, ja już po
córcię już uspilam i troche posiedze i lece do mezusia
dzis mi sie snilo ze sie przytulalismy wiec moze trzeba ten sen zrealizowac:tak:

kąpiel odpręża, ja już po
córcię już uspilam i troche posiedze i lece do mezusia
dzis mi sie snilo ze sie przytulalismy wiec moze trzeba ten sen zrealizowac:tak:

:-)już po kąpieli!!! niestety samotnej bo moja druga połówka na męskich urodzinach dzisiaj :-D pewnie niedługo wyląduje w domku;-) mam nadzieję bo łóżka mi się nie chce ścielić :-D

reklama
Do góry