reklama
Scully
mamusia :)
Witam
Chętnie się do Was przyłączę...
Właśnie rozpoczęliśmy z mężem staranka o dzidziusia. Będzie to nasze pierwsze dziecko. Właściwie to dopiero 1 cykl starań, także jesteś świadoma tego że trzeba będzie poczekać, ale gdzieś tam w głębi serca jest taka nadzieja... że to już ;-)
Pozdrawiam :-)
:-) witaj :-)

szczuplutka jesteś

Hej Laseczki!!! Mam pytanie za 100 pkt nie wiecie może na ile dni przed @ spada temp![]()
niektórym dzień przed lub w dniu @, a nawet dzień po (jak @ przychodzi wieczorem) ;-)
ładniutka jesteś i widzę, że dzieciątko urodę po mamusi ma

dziewczyny do tej pory nie mogę opanować śmiechu po tych Waszych kawałach

Tośka odezwij się jutro koniecznie i przekaż dobre wieści
zabka rozumiem Cię bo mój M tylko raz w tygodniu musi zostać w firmie,w której pracuje na dyżurze a ja nie potrafię sobie miejsca wtedy znaleźć:-( to wyobrażam sobie że Tobie jest ciężko:-( ja też niestety wpadłam tylko na chwilę i już zmykam.do jutra kobietki:-)

Kawały super, nieźle się uśmiałam.
Żabka, ja też Cie doskonale rozumiem, mój M w domu jest tylko 2 czasami 3 dni w tygodniu. Spędzam sama całe dnie i noce. Przyzwyczaiłam się już do tego, ale czasami smutno mi.
A córcię masz śliczną i taka podobna do Ciebie.
Żabka, ja też Cie doskonale rozumiem, mój M w domu jest tylko 2 czasami 3 dni w tygodniu. Spędzam sama całe dnie i noce. Przyzwyczaiłam się już do tego, ale czasami smutno mi.
A córcię masz śliczną i taka podobna do Ciebie.
kameleon1610
Aktywna w BB
Batonik,ja na 28 dniowe cykle,miałam spadek z 36.6/zwykle miewam 36.2-36.3 po okresie/,na 36.4 i następnego dnia przyszła @...przyjęło się że spadek jest 1-2 dni przed @
Co do kawałow,aż się popłakałam ze śmiechu,są świetne!!!!!!!!!
Batonik,ja na 28 dniowe cykle,miałam spadek z 36.6/zwykle miewam 36.2-36.3 po okresie/,na 36.4 i następnego dnia przyszła @...przyjęło się że spadek jest 1-2 dni przed @
dobrze że jutro idę do pracy to czymś się zajmę i nie będę się tak nakręcać

swietne kawały
batonik -dasz rade, wiem ze czekanie jest najgorsze.... tez jestem na tym etapie z tym ze u mnie raczej nic z tego, nic nie czuje na ciaze....

:-(swoją drogą to zrobiłabym test ale boje się że wyjdzie negatywny chyba wolę poczekać do @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja na razie nie czuje nic.... bole brzucha byly kilka dni temu wiec to za wczesnie zdecydowanie i juz nie wiem o co chodzi... a moze jednak taka niespodzianka bedzie???
w pierwszej ciazy tez nie mialam zadnych objawow, dopiero w 6 tyg.
tylko tradzik mi sie pojawia, no ale to akurat nie swiadczy o niczym....
w pierwszej ciazy tez nie mialam zadnych objawow, dopiero w 6 tyg.
tylko tradzik mi sie pojawia, no ale to akurat nie swiadczy o niczym....
Podziel się: