reklama
Mi sie ferie wlasnie dzisiaj koncza:-(to fajnie jak ferie?
Mi sie zaczną 15 lutego późno w tym roku no ale cóż- chodziłaś do pracy w ferie w jakieś dyżury mmieliście jako szkoła?Mi sie ferie wlasnie dzisiaj koncza:-(
batonik to zdjęcie twojego skarba ile już ma?jeszcze ja zostałam![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
batonik to zdjęcie twojego skarba ile już ma?
he

A my za to bardzo wczesnie mielismy - tez niedobrze.Mi sie zaczną 15 lutego późno w tym roku no ale cóż- chodziłaś do pracy w ferie w jakieś dyżury mmieliście jako szkoła?
Tak bylam na 3 godziny w pracy. Ale o ile w poprzednich latach te zajecia traktowane byly jako nadgodziny i mielismy za nie zaplacone, tak w tym roku kazali nam je wpisac sobie jako ta dodatkowa 19 godzina w etacie.

no to takie piękne obok twojej ksywki myślałam że jakiś fotomontaż, czy to teraz mało artystów fotograficznych w Polsce ? Myslałm może jakieś hobby i fotografowałaś maleństwohektóre
mój Skarb czeka w kolejce na zagnieżdżenie w mojej psioszce
![]()

no to takie piękne obok twojej ksywki myślałam że jakiś fotomontaż, czy to teraz mało artystów fotograficznych w Polsce ? Myslałm może jakieś hobby i fotografowałaś maleństwo![]()

w zeszłym roku wolne , 2 lata temu i poprzednie lata za darmo. W tym roku też dyżury i też możemy wpisać w kartowe, ale nie wszystko można . Tez 3 godzinki ale każdemu wypadnie dyżur r tylko raz to nie jest tak źle.Chociaż niby piękna pogoda, ale z dojazdami ciężko u Ciebie też tak i też tyle śniegu czy może trochę mniej u mnie to ok 35cm.A my za to bardzo wczesnie mielismy - tez niedobrze.
Tak bylam na 3 godziny w pracy. Ale o ile w poprzednich latach te zajecia traktowane byly jako nadgodziny i mielismy za nie zaplacone, tak w tym roku kazali nam je wpisac sobie jako ta dodatkowa 19 godzina w etacie.A u Was jak jest?
No u nas te kupa sniegu. Ale w tej wsi w ktorej pracuje burmistrz mojego miasta, wiec droga jest zawsze pieknie odsniezona;-)w zeszłym roku wolne , 2 lata temu i poprzednie lata za darmo. W tym roku też dyżury i też możemy wpisać w kartowe, ale nie wszystko można . Tez 3 godzinki ale każdemu wypadnie dyżur r tylko raz to nie jest tak źle.Chociaż niby piękna pogoda, ale z dojazdami ciężko u Ciebie też tak i też tyle śniegu czy może trochę mniej u mnie to ok 35cm.
A moge spytac, ile masz dodatku motywacyjnego?
reklama
ale chodzi ci tak ogólnie do pensji?No u nas te kupa sniegu. Ale w tej wsi w ktorej pracuje burmistrz mojego miasta, wiec droga jest zawsze pieknie odsniezona;-)
A moge spytac, ile masz dodatku motywacyjnego?
Nigdy nie mów nigdy zawsze można w sobie je znaleźć nawet choćby za 10 latfajnie by było ale nie mam pewnie aż takich zdolności artystycznych ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: