reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hm, no to rzeczywiście, młodziutka jesteś:-)a bierzesz coś sorki że tak pytam a na pewno pisałaś tylko czasem nas tyle jest że się zgubić można

no nie proszę Cię z tą młodością to przesadziłaś chyba że to ironia:confused:

na razie jeszcze nic nie biorę oprócz kwasu foliowego bo nie mogłam dopasować sobie gina:-( teraz idę to świetnego fachowca może coś poradzi mam nadzieję ;-)

Sorry za pytanie kapnęłam się jak już poszło w eter a zapatrzyłam sie na RANCZO.Wybacz więc kochana. U nas obniżone bo testy nie wyszły za dobrze więc tylko 40 zł.A ty? A tak w ogóle czemu pytasz?
A w jakiej szkole pracujesz: podstawowak czy gim?
Pytam z ciekawosci, bo wydaje mi sie, ze mamy malo: za miesiace wrzesien-grudzien (jednorazowo) dostalam jakies 250 zl na reke... Ale widze, ze u Was nie jest lepiej:no: Bo ja jakos nie czuje sie zmotywowana;-)

A w jakiej szkole pracujesz: podstawowak czy gim?
Pytam z ciekawosci, bo wydaje mi sie, ze mamy malo: za miesiace wrzesien-grudzien (jednorazowo) dostalam jakies 250 zl na reke... Ale widze, ze u Was nie jest lepiej:no: Bo ja jakos nie czuje sie zmotywowana;-)
Z tym to masz rację. Postawówka.

no nie proszę Cię z tą młodością to przesadziłaś chyba że to ironia:confused:

na razie jeszcze nic nie biorę oprócz kwasu foliowego bo nie mogłam dopasować sobie gina:-( teraz idę to świetnego fachowca może coś poradzi mam nadzieję ;-)
To nie ironia , bo ja w kwietniu 29 . I jak pomyślę o tym jak miałam 27 to jeszcze nie docierało do mnie że mogę mieć z tym problem- tym bardziej że nic nie czujesz by dolegało.
Jak ten czas przeleciał.:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry