Chyba nie da się do tego podchodzić chłodno. Wydawało się że doszłam do siebie po niepowodzeniu a wczorajsze słowa lekarki "brak ciąży" podziałały jak nóż w serce. Niby się człowiek nie nastawia ale zawsze ta nadzieja się tli. I to poczucie niesprawiedliwości że inni piją, palą, ćpają i bum za chwilę brzuch. A my możemy na rzęsach chodzić i i tak dupa z tego.
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
ja też podchodze na chłodno (staram się), ale jak umiieścili mi ten zarodek w macicy to skończyło się. A to mnie brzuch zaćmi, a to coś poczuję, to co to znaczy, może dołżyć progesteronu, może coś, kiedy testować, kiiedy beta. Masakra. A to tak naprawdę w ciągu kilku dni wszystko będzie wiiadomo.Chyba nie da się do tego podchodzić chłodno. Wydawało się że doszłam do siebie po niepowodzeniu a wczorajsze słowa lekarki "brak ciąży" podziałały jak nóż w serce. Niby się człowiek nie nastawia ale zawsze ta nadzieja się tli. I to poczucie niesprawiedliwości że inni piją, palą, ćpają i bum za chwilę brzuch. A my możemy na rzęsach chodzić i i tak dupa z tego.
LadyCaro
to dla mnie dużo gorsze jest czekaniie na wynik hodowli niż na wynik transferu.Te kilka dni to wieczność tak naprawdę. Teraz jak gdzieś z tyłu głowy mam myśl, że kolejny krok za prawie miesiąc to mnie nosi jak ja to wytrzymam.
Lilli2
Raczej się nie da na chłodno cały czas.. te emocje gdzieś tam się kryją i przeplatają, a w chwilach słabości wylewają.Chyba nie da się do tego podchodzić chłodno. Wydawało się że doszłam do siebie po niepowodzeniu a wczorajsze słowa lekarki "brak ciąży" podziałały jak nóż w serce. Niby się człowiek nie nastawia ale zawsze ta nadzieja się tli. I to poczucie niesprawiedliwości że inni piją, palą, ćpają i bum za chwilę brzuch. A my możemy na rzęsach chodzić i i tak dupa z tego.
Jakby sobie tego człowiek racjonalnie nie tłumaczył i się starał nie nakręcać to ten smutek przy niepowodzeniu i tak będzie
To chyba normalne.
Trzeba go przetrawić, przeboleć i ruszać do przodu w swoim tempie.
Przytulam

LadyCaro
@Pierwsze 🥰 jak tam?
Pierwsze 🥰
LadyCaro
Bez zmian, 1dpt to niewiele się dziejeKropek na pokładzieteraz czekamy
A u ciebie jak?

Pierwsze 🥰
Najgorsze czekanie teraz.Bez zmian, 1dpt to niewiele się dzieje![]()
Ale może jakoś zleci

Trzymam kciuki

reklama
LadyCaro
i ja za CiebieNajgorsze czekanie teraz.
Ale może jakoś zleci
Trzymam kciuki️
![]()
No, gdyby się dało wyłączyć głowę... albo wiedzieć od razu

btw chciałam Cię dziś wywołać i zaczęłam wpisywać "dorota", nie mogę się przyzywczaić chyba do nowego nicku