reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

i ja za Ciebie :)
No, gdyby się dało wyłączyć głowę... albo wiedzieć od razu 😅

btw chciałam Cię dziś wywołać i zaczęłam wpisywać "dorota", nie mogę się przyzywczaić chyba do nowego nicku 😅
Oj tak żeby dało się nie myśleć ale niestety się tak nie da🤣

Haha 🤣 już jakiś czas mam ten nowy nick bo zmieniłam bo przeważnie większość ma jakiś wymyślony a ja miałam imię No i chciałam się trochę zakamuflować🤣🤣

reklama
Dzwonili teraz do mnie z kliniki w sprawie niskiego progesteronu wynosi 6,5.
I lekarz dołożył mi 2 razy prolutex.
Ogólnie biorę progesteron Besins 3x1 urogestran 2x1 i od dzis prolutex.
Myślicie żeby od siebie coś jeszcze dołożyć czy raczej się stosujecie do zaleceń lekarza?
I kwestia tego czy teraz przyjąć 2 dawki prolutexu naraz czy tylko jedną a od jutra 2 razy dziennie?🤔

Myślicie żeby od siebie coś jeszcze dołożyć czy raczej się stosujecie do zaleceń lekarza?
I kwestia tego czy teraz przyjąć 2 dawki prolutexu naraz czy tylko jedną a od jutra 2 razy dziennie?🤔
stosować się do zaleceń lekarza.
Ty miałaś cykl sztuczny czy naturalny?
ja bym zrobiła dziś jedną prolutexu i od jutra 2x dziennie

Od siebie nic nie dokładać, lepiej zaufać lekarzowi.
Teraz 1 dawka, a druga rano.
A podchodziłaś na naturalnym czy na sztucznym cyklu?

Hejka od dziś od wieczora mam menopur 225 przez cztery dni a w poniedziałek rano orgalutran. Jak myślicie jeśli menopur będę robić o 22 to orgalutran mogę zrobić o 5:30 czy to raczej za mała przerwa? Orientuje się któraś z was może?

Hejka od dziś od wieczora mam menopur 225 przez cztery dni a w poniedziałek rano orgalutran. Jak myślicie jeśli menopur będę robić o 22 to orgalutran mogę zrobić o 5:30 czy to raczej za mała przerwa? Orientuje się któraś z was może?
Ja brałam oba w tym samym czasie o 21. A przez kilka dni jeszcze dodatkowo rekovelle. Tylko nie wiem od czego zależą godziny dawkowania.

reklama
Do góry