reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Czytałam wlasnie że te z Bemfola nie bolą za bardzo - są inne bardziej bolesne .
A jak mieliście rozpisane stymulacje ? Ja to żyłam w przekonaniu że na wizycie rozpisze mi już całą stymulację , a tutaj mam zastrzyki na 4 dni i 5 dnia wizyta tak aby wieczorem wziasc kolejny zastrzyk który zapisze
Ja miałam rozpisaną ramową, ale na podstawie wyników była modyfikowana na bieżąco.

@Lea2022 a jak tam u Ciebie? 🙂 Coś lepiej z samopoczuciem?
Dzięki, że pytasz! Tak, po 30tc zrobiło się znacznie lepiej. Myślę, że to też zasługa leków, kardiologicznych, które dostałam.
Tzn mdłości mam nadal, obecnie też zapalenie stawów, ale na tle tego co było to jak awans z bycia umierającą 95-latką na dziarską 82-latkę;)
No i za 6 tyg i 1 dzień mam termin cc wyznaczony, także już ostatnia prosta

Dzięki, że pytasz! Tak, po 30tc zrobiło się znacznie lepiej. Myślę, że to też zasługa leków, kardiologicznych, które dostałam.
Tzn mdłości mam nadal, obecnie też zapalenie stawów, ale na tle tego co było to jak awans z bycia umierającą 95-latką na dziarską 82-latkę;)
No i za 6 tyg i 1 dzień mam termin cc wyznaczony, także już ostatnia prosta
Dziarska 82-latka nie brzmi najgorzej 😁 wow i termin rozpakowania wyznaczony! Trzymam kciuki za ostatnią prostą

reklama
Właśnie obejrzałam na netflixie film "Kopenhaska historia miłosna" - bardzo pięknie przedstawiona historia niejednej z nas w danym momencie, podczas zmagań in vitro. Kto nie oglądał, to polecam, można się wzruszyć.

Do góry