MamaAntka2023
Początkująca w BB
Też bym chciała rodzeństwo dla syna
Chce wyjść z pieluch przed 30-tką
Chce wyjść z pieluch przed 30-tką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się podpinam. Miałam dwa dni temu taki słuz lejący się lekko różowy. Wczoraj nic a dzisiaj to. Zobacz załącznik 1686762
Na razie nic się nie rozkręca. Nawet kolor się zmienił i jest tego znikoma ilość. W Poniedziałek ma się zacząć miesiączka i mam badanie bety. Boje się...U mnie taki śluz to sygnał nadciągającej miesiączki, poprzedzony właśnie różowym.
Na razie nic się nie rozkręca. Nawet kolor się zmienił i jest tego znikoma ilość. W Poniedziałek ma się zacząć miesiączka i mam badanie bety. Boje się...
Być może. No mi to się zdarza pierwszy raz.Nie wiem czego się boisz konkretnie, ale takie anomalie cyklowe się zdarzają.
Spotkałam się i z prawie tygodniowym plamieniem tego typu, nie było związanych z tym jakichś chorób. Ot takie zwyczajne zawirowanie.
Na razie nic się nie rozkręca. Nawet kolor się zmienił i jest tego znikoma ilość. W Poniedziałek ma się zacząć miesiączka i mam badanie bety. Boje się...
0.2 a nie dostałam okresu. Pierwsi mnie bolą. Widać żyły. Nie rozumiem. Nie wierze w to że beta mogła się pomylić.I jak z tą betą?