reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

reklama
Kati fajne rozwiązanie ten wozek dla dwojki, jak nam dobrze pojdzie to planujemy drugiego dzisiusia tak, ze biedzie podbna roznica wieku jak u Was.

Ja mialam plany odnosnie Implasta Boldera i skonczylo sie na naszym polskim wyrobie Mikado Oxford i powiem szczerze jestem w 100% zadowolona,zwrotny,leciutki....ale implasta i tak dorwe w przyszlosci:-D
oxford_04.jpg

Pytanie do zmotoryzowanych ;-) Wybrałyście już jakiś fotelik samochodowy? Oliwka korzysta jeszcze z nosidełka, ale wkrótce będę musiała kupić fotelik. Na co trzeba zwrócić uwagę?

Ja już nie używam fotelika do 9kg.od połowy miesiąca bo mój Bartek już się w nim nie mieścił i go już sprzedałam na allegro :-)
Po Olce mam fotelik Chicco, gdzie jak śpi to ustawiam na pozycję leżącą i tak w sumie jeździ,bo zawsze śpi :-D
Spacerówkę mam taką
http://www.eurobaby.pl/icon/safari_red_2000_7.jpg
Ja jestem zadowolona:tak:

A czy któraś z Was kupowała spacerówke na allegro.pl ? Ja mam taki zamiar :) cena co prawda nie powala na kolana, nie jest to żadna formówka, ale wygląda fajnie i solidnie. Komentarze też są niezłe.

reklama
Zajączek przyniósł Matysowi fotelik UniBaby do 25kg

Jeszcze nie jaest zamontowany w samochodzie i Matys siedzi w nim jak król i jest bardzo zdowolony:-D I ja też,bo mogę spokojnie coś robić

Do góry