reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

Mój P. jest załamany tą dietą, bo dla niego jedzenie samego mięcha bez ziemniaków lub szynki albo jajek bez pieczywa to nie jedzenie. Wcina krojone piersi z kurczaka w przyprawach, robil sobie kluski leniwe Dukana ( :( ), sałatkę z tuńczyka, ogórka , jajek i jogurtu, ogólnie ubozutko jak dla mnie. Najgorzej było jak powiedziałam mu, że dziennie może jeść tylko 3 łyzki otrębów, bo napiekłam mu bułeczek Dukana, które wcinał, a tu sie okazało, że sorry nie może tyle tego jeść.

P. korzysta z forum Dukana, ale nie znalazł tam odpowiedzi na wszystkie pytania, więc dzisiaj kupil książkę:)

oj jeszcze duzo i dlugo bedzie mial pytania :)

reklama
dziewczyny a ja, jako karmiąca, mogę prowadzić tą dietę Dukana?

Ja z kolei mam swoją dietkę - norweską, trwa 2 tygodnie i jej głównym składnikiem są jajka i grejpruty, choć też inne produkty są w tej diecie. Ja chudnę na niej przez 2 tygodnie ok. 6-7 kg. i co najważniejsze utrzymuje się efekt bo człowiek nie chodzi głodny, te jajka zapychają. Ale niestety nie mogę jej raczej prowadzić w okresie laktacji - zbyt monotematyczna. Ale zaraz po karmieniu na pewno się za nią wezmę

jeju, ja chyba też zacznę tę dietę Dukana stosować, bo moja waga prawie zamarła - do wagi sprzed ciązy brakuje mi 1,5 kg ale chcałabym zrzucić jeszcze 3
muszę się tej wersji dla karmiących przyjrzeć
madziamadzia - gratuluję pięknego efektu - 4 kg w 2 tygodnie - bosko!!!

jeja, ja się dziś u lekarza zważyłam i kurdeee ważę znowu 57 kg!!! a przed moim wyjazdem waga wskazywała 54, czyli wróciłam do wagi sprzed ciąży, a tu taki skok:///

reklama
Dziewczyny pomocy! Znacie jakieś sposoby na wypadanie włosów? Znów mi połowa wyleci :(. Zamiatam podłogi a tam więcej moich włosów niż kociej sierści :( O czesaniu nie wspomnę bo wtedy to garściami wypadają :(

Do góry