reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

i nazwiska też do krótkich nie należały - moje panieńskie 8 liter, teraźniejsze - 10) - dlatego Jagoda też będzie miała jedno imię.
A my mamy krótkie nazwisko - 3 litery. Moje panieńskie było dłuższe, a zresztą ja mam dwa, ale Mała - wiadomo - po tatusiu. I podobają mi się dwa imiona, choć tak jakpiszecie - tego drugiego i tak się właściwie nie używa. A trzeciego to już wcale, ale skoro trzeba je do bierzmowania wybrać to trudno. Imię nie potrzebne, ale bierzmowanie tak.
ja w sumie mam pielęgniarkę środowiskową (chyba - bo nie zmianiałam przychodni.. w każdym bądź razie - super babka), ale nie załatwiłam pediatry :baffled:
A ja dziś męża do przychodni wysłałam w sprawie pediatry, bo w szpitalu powiedzieli, że trzeba się zgłosić do 3 dni po wyjściu, a panie w rejestracji powiedziały mu, że wpierw musi przyjść na wizytę położna i ona założy kartotekę i dopiero potem do lekarza.

dieta mam karmiących ech dobry temat, ja już sama nie wiem co jeść ... a taką mam ogromną ochotę na chipsy i colę!!! I snikersa :crazy:
Ja jak na razie jem wszystko. Niby czekolady nie wolo, a ja w szpitalu się jej najadłam. Na obiad wiadomo już się po porodzie nie załapałam, a i tak zaraz jeść nie wolno, a kolacja była potwornie nędzna. No, a ja głodna po całym dniu i przypomniało mi się, że mam czekoladę w torbie (położna mówiła, żeby zabrać na wszeli wypadek jak przy porodzie opadnie sę z sił to można sobie 2 kostki zjeść). Więc tak sobie łamałam te kosteczki i łamałam wieczorem i zjadłam tą czkoladę. I dopiero na drugi dzień uzmysłowiłam sobie, że mi nie wolno, ale na szczęście Małej nic nie było. I jak do tej pory - odpukać - wszystko jest o.k.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a mnie dziś baaardzo kręgosłup boli, tak w dolnej części.. :-( :-(
ledwo co naczynia pozmywałam :-( (kurcze, a tylko do sklepu poszłam).
mąż poszedł do pracy i chyba nici z moich planów mycia podłogi na kolanach :sorry2:

eeee wątpię :-( czasami tak mam, zakupy mnie męczą i tyle....
choć wcale bym się nie pogniewała jakby coś tam zaczęło się dziać ;-):-D

patusia LG KU990 Viewty - dotykowy jednak.
Troche sie strachalam, jak to bedzie z tym dzownieniem. Confi pisala cos, ze jak rozmawiala i dotknela tel. to jej sie cos tam pstrykalo. Sprawdzilam i ten ma blokade, ze sie nic nie zrobi jak sie rozmawia, chyba, ze sie specjalnie odblokuje. Narazie jestem zadowolona. Podoba mi sie.... ;-)

Grunt ze tobie sie podoba i bedzie ci sluzył. Ja mialam samsunga (w sumie nadal lezy gdzies w szafie)i moze temu byl daremny bo to samsung a one nie ciesza sie dobra opinia.

patusia no i mezowi sie podoba.... Bo jednak troche jeczal, ze nie wzielam IPhona, albo tego Era G1.
Wczoraj troche siedzial i pstrykal i wgrywal do tel. i spodobal sie mu ;-) Juz krzyczy, ze koniecznie musze miec do niego etui, zeby sie nie zniszczyl.

reklama
patusia bo tak wygladaja najlepsze tel. Chociaz widac, ze sie sprawdzil.
Moge tylko przypuszczac, ze twoja nokia wyglada podobnie do mojego starego se K750 ;-)
Zal sie rozstawac z nim, ale trzeba tez isc za trendami... Zarcik! :-D

Do góry