reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Szopek do swiat bliziutko,tylko patrzec jak zaraz beda,bujak dobra rzecz my tez mamy i Vanesska do tej pory sie buja.Co do choinki to hmm ,no wlasnie,Chcialabym miec duza.....ale przy Klaudii faktycznie chyba nie wypali ten numer .

Ma ktoras te wyskakujace pileczki?

Lub te w wersji duuuuuzo tanszej?

reklama
Iwonka, wydaje mi się , ze mm kiedyś pokazywała taką fontannę

a u nas pod choinkę będą chyba klocki bo Mati już teraz buduje z nich dom i trzeba by mu dokupić jeszcze z jeden komplet... codziennie mniej więcej w porze Brzyduli (niestety) Mati ciągnie mnie za rękę, woła mamamamaaaaa dommm rozkłada sobie kocyk siada i bierze się do budowania, sadzenia drzewek itp. ja nie musze mu pomagać, mam siedzieć i podziwiać...:szok::tak:

Ostatnia edycja:
Ja tez kupie ta tansza wersje tych pileczek,a pytalam czyznacie bo moja starsza corka powiedziala ze to fajne i by chciala miec:tak::-D wiec kupie beda mialy obie zabawe.

Mm nie otwiera mi sie ten link

Iwonko juz poprawilam i link dziala.
Ja to robisz ,ze jak wklejasz link to jest napis np pileczki a nie dluga nazwa strony??
W mojej poczcie wiem jak to sie zmienia ale nie wiem jak na bb :-(

Otworzylam,mamy te klocki tez:tak:kupilam je kiedys Vanessce,one sa naprawde duze:tak:,tylko te okna i drzewa nam sie pogubily:sorry:.My zamiast tych elementow z dachem mamy taki jakby tor wyscigowy i budujemy taki wysoki zjazd dla malych samochodzikow:-D ulubiona zabawa Klaudii :-)

Dostaly tez klocki w takim pojemniku fajnym z serii LEGO Duplo,tez sa fajne ...

Mysle tez nad taka kolejka ,bo obie uwielbiaja pociagi. a kolejki zadnej jeszcze sie nie dorobilismy.

Ostatnia edycja:
mm - kupujesz link ( np aukcji) a potem na bb w okienku odpowiedzi zaznaczasz slowo np.chicco modo i klikasz tą ikonkę dodaj link , ta ze światem i łańcuchem ( albo nie wiem co to jest : drugi rząd ,11 z lewej).
Ja bym chciał Miku dokupić właśnie takie klocki: chicco modo, ale trudno je dostać a jak już ktoś się wyprzedaje to ja nie mam kasy.:-(

Miku ma podobne klocki jak Mati ale słabo się rozczepiają, chyba jakieś felerne kupiłam. Ja to bym sobie musiała potestować w sklepie jak śmigają, ale zawsze zapieczętowane na amen, jak szynka w puszce.
Te krawędzie są nierówne i cieżko " chodzą". My z P. je nawet rozćwiczalismy , wyglądało to jak reklama zelmera ( ta z testami wytrzymałości). Siedzimy, oglądamy film i zczepiamy, rozczepiamy klocki, żeby się wyrobiły. Lepiej już ale jeszcze nie to co oczekiwałam.
To zależy z jakiego są plastiku. Napiszcie dziewczyny jak one " chodzą". Na niektórych zdjęciach wyglądają to takie zlepsiejszego plastiku jak chicco modo a na niektórych z takiego szajsowego jak te nasze, wiec nie wiem czym się sugerować.

Szopek te klocki z linku MM dobrze sie rozczepiaja,Klaudia sobie dobrze radzi :tak::tak::tak:(poprawilam na dobrze bo specjalnie teraz poszlam sie bawic z dziecmi tymi klockami i sa bez zarzutu.),tak jak i klocki LEGO Duplo,Ajjjjjjjjjj zle napisalam wczesniej:-p,my nie mamy lego duplo:sorry: ,tylko Quatro:tak: dla dzieci w wieku 1-3 lata:tak::-)(bo duplo chyba od 2 lat.)
a dokladnie ten zestaw tylko w pudelku fajnym plastikowym:tak:
jak na aukcjach tych.........Malo tego jest :sorry:

EDIT:

Te tez klocki fajne,jak ktos nie ma stolika

EDIT:

A jak ktos ma stolik edukacyjny chicco to do niego moze pasuja te klocki co pisala o nich Szopek,te chicco modo.......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry