reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

mm - O kurczaki... tyle kasy za krzesło... w zyciu bym nie dała.

To teraz nareszcie pochwalę się bucikami Klaudii.
skórzane, posiadające ten znaczek zółtej stópki, firmy Eldam (nie wiem czy u Was też ona jest) i kosztowały 79 zł.
Mam nadzieję, że dzieki nim poprawi się zniekształcenie nóżek Klaudii.
Wadą co jedynie są sznurówki, ale rzepy nie mogła nic znaleź.
(nie zwracać uwagi na błotko)
oi7xac.jpg

55p3d1.jpg

Wzbogaciłam się też w nową gigant torbę, która ze 104 zł była przeceniona na 25.
16c4bbn.jpg

I poszłam w wasze slady jeśli chodzi o zakup ciepłych ogrodniczek na sanki. Ja dobrze pójdzię Klaudią będzie posiadaczką tych :p
SPODNIE OCIEPLANE OGRODNICZKI ROZ.86 (776270608) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
kwiateczek pierwszy raz depilowałam z ta nakładka masujaca. Troszke bolało pod pachami a teraz luz. Raz w tyg przejade depilatorm i po sprawie:tak:

Ja mysle tylko o nogach:sorry:pod pachami to juz wole zwykla bo bym sie chyba zesrala z bolu:baffled:
Panistepelek torba fajna i nie zla promocja:tak:

co do krzesel to ja Kondziowi moze jurto pojde kupic(jak bede na chodzie)jest za pol ceny(20 f) stol i dwa krzesla:tak:zielono niebieskie np jedna noga taka druga inna.kolorowe ale nie wiem czy z drewna bo w gazecie wyglada dziwnie a nic nie pisza:sorry:

czy ktoś widział to w sklepach?
CAD32.JPG

Bo ja nie mogę u siebie kupić ale może to wina pipidowa. Czekolady z tej firmy a i owszem są a do picia czekolady nie ma. W dużym mieście są? ktoś takie kupuje. Idzie zima, czas, gorącej czekolady w kubeczku i kocyka na nóżkach.

Szopku kiedys to pijalam. Mnie bardziej smakuje czekolada milka do picia. Jak nie znajdziesz w sklepie to na allegro mozesz kupic CZEKOLADA cadbury 750g!!! od piorunujacego (764264511) - Aukcje internetowe Allegro
Jak bede w sklepie to popatrze czy jest.

Panistepelek fajne buciki.

Ostatnio bylam z Ania u lekarki, ktora zajmuje sie ortopedia, chirurgia i rehabilitacja.Mowila, zeby nie kupowac butow firmy daniel bo mimo znaku stopki sa za szerokie i maja zly wplyw na stope dziecka

Dzięki. Wpisywałam w wyszukiwarkę allegro i mi nic nie wyskoczyło.
Mówisz ( piszesz) Milka? Akurat nie próbowałam. Zobaczę czy jest w sklepie.
Jakos mam jazdę na czekoladę ( też taką do jedzenia), jak nie ja zupełnie.
Chyba przez tą pogodę.

Jestem na etapie kupowania rzeczy na zimę.
Kombinezon i buciki już mamy.
A oto co kupiliśmy, przymierzyłam w sklepie (kosztował tam 150 zł) a kupiłam na allegro (92 zł z przesyłką:szok:)
http://www.allegro.pl/item770640856_nowy_kombinezon_na_zime_tcm_tchibo_86_92_f_vat.html

są też chłopięce, niebieskio-granatowe, a ten jest śliwkowo-różowy
A butki są ładne w Smyku i dużo tańsze niż w Bartku. Kupiłam z Disneya skórkowe kozaczki (129 zł)

Ostatnia edycja:
hannah- ten kombinezon jest ciepły, taki dostatecznie ciepły na zime? Bo na niektórych zdjęciach wygląda ciepło a na niektórych jak kurtka jesienna czy wiosenna.
Bo się zastanawiam właśnie nad niebieskim , choć to nie nasze kolory, jednak dużo dobrego o jakości Tchibo czytałam.

reklama
Hannah, super rzeczy!! Kupiłabym ten kombinezon, ale rozmiar 86/92 to dla mojego skrzata za duży. :sorry: A nie widzę na allegro mniejszych niestety.

Szopek, ale mi smaka na czekoladę zrobiłaś :-p

Ostatnia edycja:
Do góry