reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

atfk, no takiego faceta to każdej życzyć:-D

agatulka, współczuję domowego szpitala. co za paskudztwa.. zdrowiejcie tam wszyscy!

ja tylko na chwilkę, bo choć dziś zrobiłam Maćkowi dzień wolny, bo na dzień dziecka mnie nie będzie, musiałam sprawdzić studentom prace i odesłać. semestr się kończy, a wolę mieć wszystko na bieżąco zrobione, a nie jak w zimowym potem kilkadziesiąt prac na jeden wieczór zostawić sobie:-p ale robota za mną, idziemy na spacer. miłego dzionka.

reklama
Witam i ja :-):-):-)
A u nas za oknem niestety pochmurno, Maja nadal kaszle i to coraz gorzej ale to chyba po flegaminie :confused::confused: więc siedzimy w domu. Na wieczór jedziemy do teściowej :sorry2::sorry2: i oby pogoda się poprawiła bo inaczej oszaleję :-p:-p
Atfk widać że mężuś się też za wami stęsknił :tak::tak:
Ollka ja też liczę na to że do poniedziałku Mai przejdzie :tak::tak::tak:
Zuzkus oj coś ten dół cię długo trzyma :-:)-(
Agatko widzę że i was rozłożyło, dużo zdrówka :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
no chorowitki nie dajcie się!!!
anaconda
Majka faktycznie po flegaminie moze mieć wzmożony kaszel ale to dobra oznaka ze sie odkrztusza !obserwuj!!mozesz dodatkowo na noc smarować jej klatkę i plecki maścią rozgrzewającą!

naja
Maciek pewnie zadowolony,ze mamusia mu wolne zrobiła!!miłego spacerku!!
co do tej zupki którą napisałam to na prawdę polecam;-);-);-) jest miodzio!!

zuskus
dawaj do nas!!!wyciągniemy Cię na powierzchnię!!
jak tam Maciuś???

agatulka
jak tam sytuacja w Krakowie???

Aga pytasz o sytuacje po powodzi??
jeżeli o to chodzi to Wisła juz opada jak jechałam wczoraj z pracy to widać było już drogę dla rowerzystów w okół Wisły koło Wawelu a była zalana na całego wiec juz powoli opada ale nei wiem jak w zalanych częsciach

ta wyglądała droga przed powodzia CIMG1199.jpg
woda dosięgałą do niebieskiego blaszanego płatka prawie

ja wczoraj po pracy poszłam na sklep zakupiłam troskzę makaronu ryżu i puszki rybne i konserwwe i zaniosłam na akcje RMF-fu i czerwonego krzyza
i powiem wam że sporooo ludzi wspomagać chce powodzian bo tira pakowali cały czas w jedzenei ubrania i środki czystości

Ostatnia edycja:
tak tak pytam o powodziowa sytuację!!
ja też bym zaniosła z chęcią jakies dary!!póki co to smsy wysyłam!mam nadzieję ze ta pomoc trafi do tych ludzi!

zobacz AGATULKA na343 stronie Ewelinka dodała wspis ostatnio i tam ma suwaczek z foto Matiego

Ostatnia edycja:
tak tak pytam o powodziowa sytuację!!
ja też bym zaniosła z chęcią jakies dary!!póki co to smsy wysyłam!mam nadzieję ze ta pomoc trafi do tych ludzi!

zobacz AGATULKA na343 stronie Ewelinka dodała wspis ostatnio i tam ma suwaczek z foto Matiego

no wykukałam w podpisie hehehhehe
ale liczyłam ze moze jeszcze dodatkowe są
z niecierpliwościa czekam :))))

tez licze ż etrafia do ludzi potrzebujących bo teraz jest ich sporo
licze ze Państwo im pomoze a nei zostawi bez pomocy bo nasza pomoc to kropla w morzu ich potrzeb

ehhh wiesz ja sie obawiam bo juz tyle razy ludzie byli w potrzebie i tylko obiecują:dry::dry::dry::dry:

kawke spiłam i chyba sie wezme za jakies porzadki!no i ręczniki poprałam i na dwór wyniosę zaraz

A ja myślę że państwo im nie pomoże na tyle na ile na prawdę są stratni, z tego co słyszałam w wiadomościach to ta ich pomoc jest po prostu śmieszna a ile formalności do tego to głowa mała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka!
Maciej noc spokojna i dzis jakby lepiej tfu tfu...moze jakies przesilenie wczoraj mial??? Tak czy tak ide dzis do lekarza przed weekendem, potem na wywiadowke do Ani no a potem to juz M przyjezdza takze do podniedzialku mnie nie bedzie

Atfk mila i romantyczna niespodzianke ci maz zafundowal. Super1
Anakonda zdrowia dla mai...pogoda okropna to i dzieci choruja
Madlen Ollka zapraszamy na :ninja2: watek zamkniety powinnyscie juz miec dostep

Pozdrawiam wszystkie i zycze udanego weekendu

reklama
Witam!

Skorzystam z zaproszenia i wtrącę się w ten wątek...:-)
Mój 4 latek Michałek jest w przedszkolu, a ja na l-4 korzystam z ostatniej szansy w najbliższej przyszłości na leniuchowanie i spanie. Naprawdę mam spadek energii, a brzuch sporo przeszkadza. Chociaż wczoraj zebrałam się w sobie i zrobiłam 70 pierogów ruskich. Dzisiaj obiad z głowy i jeszcze parę zamrożonych.

Pozdrawiam wszystkie tu piszące.

Do góry