reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

anaconda dobrze,ze Majke puscilas,,szkoda zeby przepuscila takie atrakcje.
atfk widze,ze u ciebie dzisiaj przygotowania ida pelna para,na ten powrot meza..czasami fajnie tak rozstac sie na krotka chwile,a potem czekac i pichcic w kuchni..

ja dzisiaj bylam rano w szpitalu,bo stopa zaczela mi wczoraj puchnac..niestety nic mi nie dali,bo lekarz uznal,ze nic zlego sie nie dzieje.a na moje to infekcja,no ale lekarz madrzejszy.poszlam do apteki i kupilam sobie jakas masc..mam nadzieje,ze mi pomoze,a jak nie ,to jutro znowu,ale teraz to juz bez atybiotyku i masci nie wychodze z tamtad!!najgorsze jest to,ze nie moge chodzic,a zaraz musze isc po dzieciaczki do szkoly,a po szkole znowu odwiedzic foczki,morsy i pingwiny..nie wiem jak zajde z ta moja noga?

reklama
madlen, co ci się stało? uderzyłaś, źle stanęłaś, czy sama z siebie spuchła?

atfk, dzięki, już widziałam, dzięki że napisałaś to tak prosto!

iwonka, to masz w nocy atrakcje.. młody od czasu do czasu też przylezie, ale zwykle jednak rano, najchętniej w dzień wolny o 6.00, zadowolony bo sie wyspał:-p

a lekarstwa Maciek łyknie wszystkie, każdy syrop, inhalację, rozpuszczane tabletki.. nie mam kłopotu. chyba nie doceniam, jaki to luksus, a co za tym idzie nie doceniam syna..

u kosmetyczki super. 3 godziny - za 20zł!!! normalnie w szoku byłam! ona nie dość, ze bierze za makijaże kilka razy więcej, to jeszcze nigdy nie pokazuje, jak to robi! albo tak żałośnie wyglądałam, albo mnie lubi, bo często zaglądamy do niej z młodym /ma przy zakładzie sklep z cudownymi pierdółkami, figurkami, no extra/. ale okazało sie, ze robi to tak jak ja. prawie. prawie robi wielką różnicę, czyli ja sie zawsze bałam różu i sypkiego pudru, a pokazała mi jak to stosować, jak używać korektorów, no takie sztuczki. a efekt rewelacyjny jak dla mnie - od razu inna baba na mnie z lustra spojrzała! i do tego doradziła mi, do jakiego sklepu iść w naszym mieście i co kupić - poszłam, kupiłam, za marne grosze, w sumie całość wizyta i zakupy 50zł!! :szok:

naja dobrze,ze jestes zadowolona..kasa tez mala..a zaraz humorek lepszy
ja dzisiaj mam totalnego dola..na stopie to mialam zwykle otarcie,jak przy nowych butach,tylko ze mi to sie zrobilo od starych..troche dziwne,ale zrobilo sie.przykleilam plaster,zeby nie bolalo,ale od poniedzialku nie moglam chodzic,a wczoraj patrze mam napuchniete..wiec poszlam do szpitala,bo w przychodni juz nie chcieli mnie przyjac..ale lekarz nie widzi tam zakarzenia..kazal mi stope wietrzyc,nie naklejac plastra i powinno byc dobrze,a jak boli to lykac paracetamol :wściekła/y:a ja czuje jak mi wszystko promieniuje od kostki w gore..jutro rano znowu bede musiala isc..jestem zlamna tutejsza sluzba zdrowia:-(ja nie wiem po jakiej szkole sa ci lekarze??

Madlen a ja już myślałam że gorzej niż w Polsce ze służbą zdrowia to już nigdzie indziej nie ma :cool::cool::cool:
Naja mi też by się przydała taka fachowa porada, fakt nie maluję się ale czasem jakby ktoś doradził to może bym się malnęła :-p:-p:-D:-D
Ja już po dniu mamy, jestem taka dumna z mojej Mai, pani tylko ją wychwala, jest jednym z najlepszych przedszkolaków w grupie, jak jej nie było w poniedziałek to pani się martwiła ze całe przedstawienie szlak trafi bo podobno Maja to wszystko najlepiej ciągnie i przy niej inne dzieci też jakoś zaczynają śpiewać, normalnie aż miło słuchać :tak::tak:
Jak tylko zdjęcia wgram to się pochwalę :tak::tak::tak:

anaconda no to mozesz byc dumna z corci :tak: jak czlowiek slyszy takie pozytwne rzeczy na temat swojego dziecka..to az sie serce raduje.zdolna dziewczynka,,pewnie po mamusi,co?

a nas dzisiaj jak wracalismy ze szkoly spotkal deszcz,a ja jeszcze z ta moja chora noga nie moglam za szybko isc,alez przyszlismy przemoczeni..teraz dzieciaczki rozgrzewaja sie przy goracym kakao ,no i oczywiscie obowiazkowo musi byc bajka.troche marudzily ,ze nie pojda dzisiaj do pingwinkow,ale jakos im przeszlo..dobrze,ze padalo,bo nie wyobrazam sobie chodzic z ta moja noga..:no:

witam i ja dzisiaj.
jakies lenistwo mnie dopadlo...
dalej jestem na L4, ale z oliwia juz duzo lepiej,w poniedzialek juz wracam do pracy nareszcie.

Naja ale super ze kosmetyczka pokazala ci co i jak, i kasy naprawde duzo nie wydalas:) tylko pozazdroscici kosmetyczki...

Anaconda gratuluje bardzo zdolnej corci:))

Madlen fatalnie u was dziala sluzba zdrowia, mam nadzieje ze wkoncu cos pomoga.

my bylysmy na spacerze popoludniu, mloda juz po kolacji siedzi i oglada bajke.
u nas znow zaczelo padac...

zagladam i ja!
Humor kiepski ale u mnie to juz normalka, pogoda do d***, maz dalej nie ma umowy a Maciej ma goraczke i zielony katar. Super po prostu. Tyle optymistycznych wiesci

Naja to faktycznie malo jak na wizyte u kosmetyczki a radosc niezmierna. Ja planuje wypad do kosmetyczki jak bede u rodzicow na wakacjach, bo teraz to nawet na zakupy nie mam jak wyjsc spokojnie
Anakonda i jak Maja? Wyjscie do przedszkola jej nie zaszkodzilo?
Madlen cos musi byc przeciez z niczego Ci nie puchnie!

Pozdrawiam wszystkie i mykam spac bo nie wiadomo jaka noc mnie czeka a jutro M nie da pospac :-p

Witam się!chyba ostatnio jako pierwsza zaliczam wpis;-)!!
dziś u nas słonko znowu...widocznie tak bedzie pogoda w kratkę!jeden dzionek piękny drugi deszczowy!!dziś na szczęscie słonko i oczywiście pranie robie i na dwór wywalę!!

a u mnie ....:-D:-D:-D powróciła sielanka!hahaha
meżuś wrócił-co prawda juz od rana na słuzbie ale cóż taki zawód!a wczoraj jak wróciliśmy to zaprowadził dzieciaczki do babci i zapytał czy pojade z nim na chwile do miasta bo chce zajrzeć do pracy na moment a ja bym sobie na solarke poszła no i pojechalismy !no i poszłam posmażyc d....;-),wychodzę ,patrze a on stoi z kwiatami:-):szok::-) i mówi idziemy w jedno miejsce i zabrał mnie do kawiarni na lody:-)...hahaha ot tak mnie wkrecił!!a mnie zatkało!!!:tak::tak::tak:

To witam i Ja

pogoda dziś piekna a babki w domu chore Zuza i Ja się rozłozyłyśmy
zaprowadziłymst tylko Maksa do żłobka by on tu nie siedział z nami chorowitkami
obie katar mamy głowy bola a lekarka dopiero na 17 jest wrrr
męza też coś rozkłada ząb go boli jelitóka chyba dodatkowo jakas go wzieła wiec szpital na weekemd bedzie

Zuza trzymaj się kochana

Aga ja pikole ale niespodzianka tos ie nazywa chłopppp

reklama
noo trafiłam na wyjatkowy model:-):-):-)

kurcze nie zazdroszczę!!zdrowiejcie tam!!bo faktycznie macie mały meksyk!!

Do góry