reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

atfk ty zawsze pierwsza klikasz a ja ostatnia..:sorry2: to sie mezus postaral,fajnie tak z zaskoczenia.az ci zazdroszcze,bo ja juz nie pamietam kiedy ostatnio bylam sama gdzies z moim..tutaj nie ma gdzie dzieci upchnac,a jak jestesmy w Polsce,to...szkoda gadac.mam wrazenie,ze tam juz wszyscy zapominaja po malu o moich dzieciaczkach..ale nie bede sie tutaj rozklejala..

anaconada,ollka zdrowka dla waszych dziewczynek

agatulka dobrze,ze wisla opada..miejmy nadzieje,ze ta powodz po malu idzie ku koncowi

a ja bylam dzisiaj u innego lekarza i mam jednak infekcje :shocked2: dostalam 2 antybiotyki z super konska dawka,bo juz jest konkretne zakarzenie,mam brac 4 razy na dzien,jak w ciagu tygodnia nie bedzie lepiej to znowu przyjsc.

zuzkus zdrowka dla syna a dla ciebie duzo sily i nie daj sie zadnej deprechy..wygon ja za drzwi..glowa do gory :tak:;-)wkoncu musi kiedys byc dobrze.a i dzieki za zaproszenie na @ watek :-)

reklama
Witam!

Skorzystam z zaproszenia i wtrącę się w ten wątek...:-)
Mój 4 latek Michałek jest w przedszkolu, a ja na l-4 korzystam z ostatniej szansy w najbliższej przyszłości na leniuchowanie i spanie. Naprawdę mam spadek energii, a brzuch sporo przeszkadza. Chociaż wczoraj zebrałam się w sobie i zrobiłam 70 pierogów ruskich. Dzisiaj obiad z głowy i jeszcze parę zamrożonych.

Pozdrawiam wszystkie tu piszące.

Witamy witamy
i widze 2 mama zafasolkowana :)))

kuchnia lśni
pranie wstawione łazienka ogarnięta
posciele wywalone przez okno słonko świeci
jarzynkowa sie yrka zaraz naleśniczki pospaże

dzien dobry
my bylysmy na zakupach, mloda spi, poznij na spacer idziemy.
Agatulka duzo duzo zdrowka dla was.

Atfk ale masz fajnego meza:) super niespodzianke ci zrobil:)

Zuzkus dotarlam juz na zamkniety, dzieckid ziewczyny:)

Witajcie,
My po pierwszym spacerku.Małemu nie bardzo się podobało,musieliśmy zaliczyć ławkę i karmić w plenerze.Dla mnie zupełnie nowa sytuacja,nie mogłam się jakoś wyluzować :dry:

Witam nowe mamusie Ollkę i Mamę-Agę ;-),fajnie,że będzie nas więcej :)

Atfk
mąż godny pochwały.Też nie pamiętam,kiedy byliśmy gdzieś sami i teraz pewnie przez dłuższy czas też okazji nie będzie.Ale nie mam co narzekać,przy maluszku spisuje się na medal i bardzo pomaga.Szkoda tylko,że w niedzielę już po urlopie do pracy wraca...

Dla chorujących duuuużo zdrówka.
Może po tych powodziach pogoda nam wynagrodzi i wróci ładne słoneczko.

spacerek za nami, wpadliśmy do domu na obiadek, ale że młody dostał za opakowania michałków koc piknikowy i bawi się teraz w pokoju z wykorzystaniem nowej fascynującej rzeczy mam chwilkę odpoczynku:-D

mama_Aga, witamy! napisz nam co nieco o was.

atfk, właśnie na @ pytałam cię o tę fotkę Matiego evelinki, a tu widzę że o podpis chodziło;-) też już widziałam, słodki, ale miałam nadzieje na więcej zdjęć!

agatulka, u nas też dziś naleśniki będą:-D

zuzkus
, ja mam nadzieję, ze u was cała sytuacja to takie przesilenie, po którym już wszystko będzie dobrze:tak:

madlen, o kurcze, aleś się załatwiła! dobrze że inny lekarz zareagował, co jednak w wyspiarskiej rzeczywistości normą nie jest, przynajmniej wiesz co to za paskudztwo i możesz leczyć!

anaconda, może warto syrop zmienić, jeśli ten kaszel aż tak Maję męczy?

ollka, widziałam, ze już trafiłaś na @:cool2:

evelinka, super że spacer udany! a karmienie w plenerze myślę że opanujesz;-) ja tam młodego karmiłam chyba w każdych warunkach, w parkach, w centrum handlowym, samolocie.. bez różnicy. nic w tym wstydliwego nie widziałam, a jak dziecko głodne do domu przecież biec nie będę;-) tak więc cieszyć sie tylko ze Matiemu apetyt dopisuje i udanych wypraw:-D

myśmy z młodym dziś kupili zapasy dla powodzian, już zostawione w sklepie. też zawsze mam nadzieję, że to faktycznie dociera do potrzebujących i wolę nawet nie myśleć, że mogłoby być inaczej. a teraz idę do niego namówić go na rysowanie, bo mi przedtem obiecał obrazek z bakteriami:-D

Ostatnia edycja:
evelinka z czasem sie oswoisz..maly jest boski :-)a jak ty sie czujesz doszlas juz do normy?i jak te szwy,lepiej juz?

Madlen dzięki,w miarę doszłam,szwy już ok,trochę ciągną,ale i tak o niebo lepiej niż było :tak:
Dziewczyny,jak poprzerzucam fotki,to na pewno Wam wkleję.Przy okazji dziękuję za komplementy w imieniu Matunia.Swoją drogą jest baaardzo podobny do Dominika jak był mały,tylko oczka inne.Ciekawe czy się jeszcze zmienią czy już takie zostaną...

dzien dobry dziewczyny:)

ja spatam mieszkanko,a pozniej chyab gdzies pojde z oliwka.
wcozraj juz nie zjarzalam bo zaraz po dlugim spacerze polozylam mala spac, i mialam wieczor dla siebie:))

Myslal ktos o mnie ... :-)
Nawet was niebede czytac bo padam i niemam ochoty na dlugie siedzenie w necie. Tak samo jak nowa mama_Aga mam spadek energi mimo ze niejestem tak daleko jak ona:) Jutro dostane wyniki na cukrzyce i zobaczymy czy i w tej ciazy bede miala ten problem. Mam nadzieje ze nie.Pogoda taka porabana ze raz zino raz goraco i to mnie pewnie wykancza do tego praca na ktory chyba pierwszy raz w zyciu niemam ochoty. Ale szefowa mnie rozumie i ogolnie polowe czasu pracy siedzimy i gadamy... Bylabym wdzieczna jagby ktoras z was napisala mi w skrocie co tu sie wydazylo warznego a ja przegapilam bo pozniej niebede w temacie :tak:
Pozatym witam wszystkie nowe mamusie!!!

reklama
Muminka ja ci nie streszcze,bo tez mnie nie bylo na biezaco,
jak sie zrobilo cieplo to na plac zabw siedzimy do umiary
jak sie wroci do domu,to malej dac kolacje,umyc i trzeba zbierac spac,to czasem i ja cos ogarne i trzeba sie zbierac spac,bo juz przed 23 lub ide sapc z nia

wczoraj festyn przy markecie i malowanie twarzy Olka przeszczesliwa i na dzialke na chwile,teraz tez bede znikac na plac zabaw za niedlugo,dodali kilka rzeczy wiec dziewczyny musza wyprobowac

evelinka maly super na suwaczku

Do góry